«Δεν έχει αντιληφθεί ότι ενώ είναι νομικός παρανομεί. Κάθε πολίτης που παρανομεί θα πρέπει να διώκεται από τη δικαιοσύνη», είπε σήμερα ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Αλέξη Κούγια.

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη με τον ποινικολόγο λέγοντας: «εγώ με αυτόν τον κύριο είμαι σε δικαστική εκκρεμότητα εδώ και πολύ καιρό και δεν θέλω να τον σχολιάζω γιατί βγαίνει και λέει ότι εγώ μιλώ για αυτόν. Εγώ δεν μιλώ πουθενά για αυτόν, τον αφήνω να εκτίθεται συνεχώς, μιλώντας αυτός για εμένα με ομοφοβικά και ρατσιστικά σχόλια και με κινήσεις που προτρέπουν σε βία».

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι: «δεν έχει αντιληφθεί ότι ενώ είναι νομικός παρανομεί. Κάθε πολίτης που παρανομεί θα πρέπει να διώκεται από τη δικαιοσύνη. Κι αυτό κάνω αυτή τη στιγμή».

«Ως βουλευτής, λοιπόν, και ευρισκόμενος σε ένα κόμμα που έχει προασπιστεί όλα τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων ανεξαιρέτως και δεν μπορώ παρά να μη συμφωνήσω με τον Στέφανο Κασσελάκη. Δεν θα ανακυκλώσω τις δηλώσεις του κ. Κούγια. Αν ψάξετε όσα έχει πει κατά καιρούς και για εμένα προσωπικά, θα βρείτε δηλώσεις που προτρέπουν σε βία. Ξέρει ότι είναι παράνομο κι απορώ πως ένας νομικός αυτού του κύρους πέφτει σε τέτοια ολισθήματα και να παριστάνει ότι δεν με γνώριζε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «λέει ότι με γνώρισε από το metoo. Έχουν ειπωθεί πολύ χοντρά πράγματα, που δεν θέλω να τα επαναλάβω γιατί δεν θέλω να μιλώ για τον κύριο αυτό κι αυτός μιλά ακατάπαυστα».