Απογοητευμένος δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας από τη χαμηλή προσέλευση στις εκλογές του Σώματος Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ).

Νέος πρόεδρος εξελέγη ο Νίκος Καραγιώργης, για τον οποίο ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε, μιλώντας στο Fay’s Time: «Ο Νίκος Καραγιώργης πρόλαβε και το ανακοίνωσε (σ.σ. πως είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΕΗ) πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία του διοικητικού συμβουλίου, γιατί δεν έχουμε βγάλει επίσημη ανακοίνωση. Το ανακοίνωσε μόνος του. Βεβαίως βγήκε πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών βάσει των συσχετισμών δυνάμεων που προέκυψαν από αυτές τις εκλογές».

«Αυτές οι εκλογές μας έδειξαν ένα πολύ μεγάλο μήνυμα, αυτό που συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία: αδιαφορία, μη συμμετοχή σε αυτά που θα όφειλε ο καθένας να συμμετέχει. Από πάνω από 5.000 ηθοποιούς, ήρθαν λίγο πάνω από 1.000», σημείωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας, εκφράζοντας την ενόχλησή του.

«Επειδή δεν ολοκληρώσαμε, έγιναν συμφωνίες μεταξύ κάποιων παρατάξεων, ώστε να προκύψουν κάποια αποτελέσματα την Κυριακή. Πάντως, είναι μια δύσκολη περίοδος για το ΣΕΗ από δω και κάτω. Πιστεύω πως η μη αναμενόμενη συμμετοχή στις εκλογές οφείλεται στο ότι όλοι είναι στο “ωχ, αδελφέ”. Αυτός ο ελληνικός λαός, που απέχει από τις εθνικές και τις δημοτικές εκλογές, εάν και τώρα απέχει στις Ευρωεκλογές, θα δείξει ότι πρέπει κάτι να αναθεωρήσει, ώστε να μπορέσουν όλοι να συμμετέχουν εκεί που πρέπει να συμμετέχουν», συνέχισε.

«Είναι δυνατόν να απέχουν όλοι από παντού και μετά να μην τους αρέσει το αποτέλεσμα; Εγώ γι’ αυτό είμαι εκνευρισμένος! Μα είναι ντροπή τους, που δεν σέβονται αυτό που βγήκε, επειδή αυτοί δεν ήρθαν να ψηφίσουν. Παρ’ όλα αυτά, εγώ έχω βγει πρώτος σε σταυρούς από όλους τους συμβούλους, αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα», κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας.