Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας στο νοσοκομείο, μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.

Η δημοσιογράφος, Βίκυ Δέτσικα, έδωσε στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα όλες τις τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Ο τραγουδιστής παραμένει για δέκατη ημέρα διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη, αλλά υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία καθώς κρίνεται σταθερή. Εντός της εβδομάδας που πέρασε, οι γιατροί έκαναν δύο προσπάθειες να τον αποσωληνώσουν, ωστόσο ο ίδιος δεν ανταποκρίθηκε.

Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα θα γίνει η επόμενη προσπάθεια αποσωλήνωσής του, αφού προηγηθούν συγκεκριμένες εξετάσεις.

«Όλα θα πάνε καλά», λέει η Ματίνα Παγώνη

«Γίνονται προσπάθειες από την ομάδα των γιατρών για αποσωλήνωση, εχθές έγινε κάποια εξέταση, μαγνήτες, για να δούμε τι γίνεται και στο κεφάλι. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα, δεν μπορείς αμέσως να αποσωληνώσεις ένα άτομο», σημειώνει μιλώντας στο MEGA η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Εξαρτάται από την ιική του κατάσταση, από τον εργαστηριακό έλεγχο. Έκανε ανακοπή και έμφραγμα. Μας έκανε μεγάλη εντύπωση ο κόσμος ο οποίος παίρνει τηλέφωνο, ρωτάει. Είναι πολύ αγαπητός. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, ότι θα αποσωληνωθεί σιγά σιγά και θα επανέλθει στην οικογένειά του».

«Οι άρρωστοι αυτοί θέλουν τον χρόνο τους για να παλέψουν με τη μάχη που δίνουν και σιγά σιγά να επανέλθουν», συμπληρώνει.

Να θυμίσουμε πως ο 55χρονος τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα και ανακοπή κατά τη διάρκεια προβών για το Just the 2 of Us. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.