Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα εκτός από ζευγάρι στη ζωή έγιναν και ζευγάρι εντός court στο μεικτό διπλό του Indian Wells. Το ζευγάρι κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του τουρνουά, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει τη νίκη, αλλά και το έπαθλο των 200.000 ευρώ.

Μετά τον τελικό Τσιτσιπάς και Μπαντόσα μίλησαν στην κάμερα με τον τενίστα να δέχεται ερώτηση για το πώς αισθάνεται όταν αγωνίζεται με τη σύντροφό του.

«Από την απάντησή του θα εξαρτηθεί εάν θα κοιμηθεί απόψε στον καναπέ», είπε τότε με χιούμορ η Μπαντόσα και ο Τσιτσιπάς απάντησε χαριτολογώντας: «Είναι υπέροχα, περνάμε υπέροχα. Πρέπει να αποδώσω, αλλιώς θα υπάρχουν συνέπειες».

«Με κάνει να παίζω καλά και αυτό είναι σημαντικό. Με στηρίζει κάθε φορά και το ότι μοιραζόμαστε το court είναι υπέροχο» ανέφερε σε δηλώσεις της η τενίστρια. Από την πλευρά του, ο Τσιτσιπάς είπε ακόμη: «Μου δίνει αυτοπεποίθηση να παίζω σε τέτοια τουρνουά καλά. Ήμασταν λίγο άτυχοι, όμως είμαι χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να παίξουμε μαζί. Ωστόσο, ήταν καλύτεροι οι αντίπαλοί μας. Εδώ είχαμε συναντηθεί πρώτη φορά με την Πάουλα και έχει μια συναισθηματική αξία για μας να παίζουμε εδώ. Μακάρι να το κάνουμε και στο μέλλον».