Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 συνάντησε τον Γιώργο Νταλάρα με αφορμή συναυλία την οποία προετοιμάζει. Ωστόσο, ο ερμηνευτής φάνηκε δυσαρεστημένος όταν αντίκρισε τις τηλεοπτικές κάμερες και ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός στις δηλώσεις τους.

«Θα ήθελα να σας πω να μην ασχολείστε πια μαζί μου, γιατί αυτό που κάνετε είναι ενοχλητικό. Αν θέλετε να ασχολείστε με τέτοια καλά πράγματα να ακούσετε την εκπομπή. Αλλά νομίζω εσείς έχετε μια άλλη τάση. Γίνεστε ενοχλητικοί και θέλω να σας εξηγήσω με πολύ καλό τρόπο, όσο μπορώ, ότι δεν είμαι το κατάλληλο πρόσωπο για να λειτουργείτε με αυτόν τον συγκεκριμένο τρόπο. Πρέπει να βρείτε άλλους ανθρώπους να παίξετε αυτό το παιχνίδι. Είναι κακό παιχνίδι αυτό. Είναι μια καλή είδηση αυτό αν οι πρωινές εκπομπές ασχοληθούν με τα πολιτιστικά και αφήσουν για λίγο τα κουτσομπολίστικα», ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Νταλάρας.

Στο τέλος της προβολής του βίντεο ο Γιώργος Λιάγκας με τον Βαγγέλη Περρή είχαν έναν έντονο διάλογο.

«Ο Γιώργος Νταλάρας, δεν είναι σοφός. Είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης. Δεν είναι σοφός» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας με τον Βαγγέλη Περρή να απαντά: «Έχει και πολλές σοφές απόψεις και πολύ σοφή στάση απέναντι στην Τέχνη».

«Και πολλές λανθασμένες. Ο Γιώργος Νταλάρας δεν έγινε ξαφνικά το μέτρο της ποιότητας στη χώρα μας. Δεν υπάρχει ένα ποιοτικόμετρο, δεν έχουμε κάνει δικαστήριο ποιοτικομετρίας στο οποίο ο Γιώργος Νταλάρας λέει, “εσύ περνάς, εσύ κόβεσαι κτλ”» απάντησε στην συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας με τον Βαγγέλη Περρή να επιμένει πως: «Δεν το έκανε αυτό».

Στην συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε μεταξύ άλλωνς: «Επίσης, ο Γιώργος Νταλάρας επειδή είναι αριστερός και δεν είναι ωραίο να ομαδοποιούμε και να τσουβαλιάζουμε τα πράγματα, πρέπει να καταλάβει ότι επειδή κάποιες εκπομπές προβάλλονται την ίδια ώρα, έχουν και το ίδιο περιεχόμενο όλες. Από που προκύπτει αυτό; Ότι προβάλλεται 8 με 10 το πρωί είναι ίδιο; Υπάρχουν ζώνες στην τηλεόραση και κάθε σταθμός επιλέγει συγκεκριμένες εκπομπές για κάποιο λόγο… Το κάθε αφεντικό επιλέγει για κάποιους λόγους κάποιες εκπομπές. Το να τσουβαλιάζουμε εκπομπές, είναι το εύκολο. Διεγείρουμε πολύ εύκολα για ακόμη μια φορά την κοινή γνώμη, και στο τέλος της ημέρας, αυτό που μένει είναι ότι αδικούμε τον εαυτό μας. Αυτό πιστεύω… Πήγε ο Βιολέντης και τον ρώτησε ευγενικότατα, χωρίς να ρωτήσει ούτε για τον Μάστορα ούτε για τα μπιφτέκια, για τη συναυλία, το είπε πολύ ευγενικά και ξεκάθαρα από την αρχή… Κάποιοι άνθρωποι νομίζουν ότι αν βγουν και μιλήσουν σε αυτή τη ζώνη, μολύνονται. Είναι μολυσματική ασθένεια;».

«Δεν είναι καθόλου έτσι» συνέχεια ο Βαγγέλης Περρής.

Ο παρουσιαστής του «Πρωινού» ανέφερε πως: «Αυτό όμως λέει. Και είναι άδικο. Ας κάτσει, αν το αντέχει, να δει – δε με ενδιαφέρει τι παίζουν οι απέναντι, δε ξέρω – τι παίζουμε. Γιατί μας τσουβαλιάζει έτσι; Ας δει από τις τρεις ώρες, πόσο κομμάτι είναι ευτελές κουτσομπολιό. Υπάρχει, δε γεμίζεις αλλιώς τρεις ώρες… Αυτή η εκπομπή είναι που σε αυτή τη ζώνη, είναι η μόνη με κόστος στα νούμερα τηλεθέασης που κάνει το λιγότερο κουτσομπολιό».

Ο Βαγγέλης Περρής συνέχισε πως: «Να μιλήσουμε για τον Νταλάρα; Αυτό που καταλαβαίνουμε όλοι ότι θέλει ο Γιώργος Νταλάρας είναι να μιλάει όταν ο ίδιος το επιλέγει, να επιλέγει τα θέματα που τον ενδιαφέρουν, και ότι τον ενοχλεί η τηλεοπτική πρακτική που χρησιμοποιούμε».

Τα όσα ανέφερε ο Βαγγέλης Περρής έκαναν τον Γιώργο Λιάγκα να αντιδράσει: «Βαγγέλη, δε μπορώ να σε ακούσω. Σε κόβω, συγγνώμη. Διαφημίζει μπιφτέκι ο Μάστορας;».

Τότε ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε: «Μου κάνεις μια ερώτηση, προσπαθώ να απαντήσω και απαντάς εσύ. Θες να πω τα δικά σου; Ωραία, συμφωνώ με τον Γιώργο Λιάγκα, τα είπε πάρα πολύ ωραία. Είναι υπέροχος, εκπληκτικός, θαυμάσιος… Εγώ θα πω αυτό που σκέφτομαι, αν θες να πω αυτό που σκέφτεσαι εσύ, πες το μόνος σου… Δε γίνεται διάλογος με αυτούς τους όρους… Με φιμώνεις…».

Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας αντέδρασε: «Έλα τώρα που σε φιμώνω, μην αφήνεις τέτοιες αιχμές για μένα. Σε φιμώνω; Δε γίνεται διάλογος;»

«Έγινε διάλογος τώρα;» ρώτησε ο Βαγγέλης Περρής με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει: «Ωραία, σε ακούω, ολοκλήρωσε».