Μια γυναίκα αντιμετώπιζε συχνά προσβλητικές συμπεριφορές λόγω των παραπανίσιων κιλών της, μέχρι ακολούθησε αυστηρή δίαιτα και όχι μόνο έβαλε τα γυαλιά στους επικριτές της, αλλά κέρδισε και στα καλλιστεία.

Η Jen Atkin που κατέκτησε τον τίτλο Μις Βρετανία 2020 κάποτε ζύγιζε περίπου 114 κιλά και τώρα είναι περίπου 50 κιλά, αναφέρει η The Sun. Ωστόσο, για να χάσει βάρος, έπρεπε να αντιμετωπίσει πολλές ακραίες συμπεριφορές.

«Από ηλικία 8 ετών έπαιρνα βάρος και στο σχολείο με κορόιδευαν. Με αποκαλούσαν φάλαινα, ενώ εγώ προσπαθούσα να ήμουν ευγενική με όλους», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, υπήρχαν περιπτώσεις που την χλεύαζαν στο δρόμο ή φορές που επιβάτες σε πτήση, σηκώνονταν από τις θέσεις τους και την πλησίαζαν για να κοροϊδέψουν τα κιλά της.

Εντούτοις, σε ηλικία 25 ετών γνώρισε τον τωρινό της σύζυγο Chris και αποφάσισε να χάσει κιλά, γιατί ένας φίλος πρότεινε ότι αν αδυνάτιζε δεν θα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, οπότε μεγαλώνοντας «θα μπορούσε να χαρεί τα παιδιά και τα εγγόνια της».

Ξεκίνησε λοιπόν ενταντικά γυμναστήριο και αυστηρή διατροφή, ενώ κάθε φορά που έκανε μια περιττή αγορά που σχετίζονταν με το φαγητό, έβαζε τουλάχιστον 20 ευρώ σε ένα λογαριασμό αποταμίευσης.

«Κάποτε πάλευα να ανέβω τις σκάλες, είχα πιάσει πάτο», είπε και σημείωσε ότι «ξεκίνησα να προσέχω τη διατροφή μου για την υγεία μου, όχι την εμφάνιση μου». Επίσης, όσο έχανε κιλά, πουλούσε τα ρούχα που δεν της έκαναν ή τα νοίκιαζε με αγγελίες στο διαδίκτυο. Παράλληλα, απέκτησε μεταχειρισμένα ρούχα, τα οποία έμαθε να ράβει για να τα φέρει στο μέγεθος της.

Τελικά, οι κόποι της ανταμείφθηκαν από όλες τις απόψεις, αφού αναδείχθηκε Μις Γιορκσάιρ 2018 και Μις Βρετανία 2020, ενώ αγόρασε ένα τεράστιο σπίτι με τα λεφτά που εξοικονόμησε και πλέον μένει μαζί με τον σύζυγό της.

«Μερικές φορές η έμπνευση ή παρότρυνση να αλλάξεις κάτι, μπορεί να έρθει με τον πιο απρόσμενο τρόπο. Όλοι μπορείτε να τα καταφέρετε, αρκεί να το πιστέψετε», είναι το μήνυμα της προς τους ανθρώπους.

@jenatkin

VIRAL BODYSUIT… here’s my opinions 😂 I just couldn’t stop seeing this viral bodysuit that claims to “snatch” your waist… so the sheep that I am got sucked in 😂 #viral #viralbodysuit #bodysuit #snatchedbodysuit #snatched #review #fashionreview #shapewear #fyp

♬ original sound – Jen Atkin