Αίσθηση προκάλεσε στο διαδίκτυο μια γυναίκα που ισχυρίστηκε πως παντρεύτηκε έναν sugar daddy και προέτρεψε τις νέες κοπέλες να βρουν έναν πλούσιο άντρα για να φτιάξουν τη ζωή τους, γιατί «ο έρωτας αφορά μόνο τους φτωχούς και άσχημους ανθρώπους».

Η 44χρονη Izzy Anaya είναι μητέρα δύο παιδιών και παντρεμένη με πλούσιο επιχειρηματία, ενώ περιγράφει τον εαυτό της ως «CEO της οικογένειας», ανέφερε η The Sun. Συχνά δημοσιοποιεί στιγμιότυπα από τη ζωή της και πρόσφατα έκανε δηλώσεις που ξεσήκωσαν αντιδράσεις.

«Αγάπησα έναν άντρα κάποτε… αλλά αυτό με δίδαξε γρήγορα ότι η αγάπη ήταν για τους φτωχούς και τους άσχημους», είπε και πρόσθεσε ότι «εσείς οι κοπέλες που είστε όμορφες, έχετε πολλές επιλογές. Γνωρίστε έναν πλούσιο άνδρα και φτιάξτε τη ζωή σας».

Επίσης, υποστήριξε ότι ο άνθρωπος μπορεί να επιλέξει ποιον θα αγαπήσει, πόσο μάλλον όταν «πετάει με το δικό του ιδιωτικό τζετ». «Μπορείς να μάθεις να αγαπάς οποιονδήποτε από τα 45.000 πόδια στον ουρανό με ένα τζετ, το υπόσχομαι», είπε και τόνισε ότι «πραγματικά ελεύθερη είσαι όταν βρεις τον δικό σου sugar daddy και ικανοποιεί τις ανάγκες σου».

Ωστόσο, ανέφερε ότι δεν είναι όλα ρόδινα με τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής, γιατί η γυναίκα θα πρέπει να μεγαλώσει μόνη τα παιδιά της. «Αν βρείτε έναν πλούσιο sugar daddy, μην περιμένετε να έρθει σπίτι για τα παιδιά σας. Θα τα μεγαλώσετε μόνες και πρέπει να είστε εξαιρετικά ανεξάρτητες για να επιβιώσετε σε τέτοιου είδους σχέση».

Τα σχόλια έπεσαν βροχή κάτω από τις αναρτήσεις της, με ορισμένους να υποστηρίζουν την επιλογή της, αφού τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγος έχουν συμφωνήσει σε αυτό. Εντούτοις, άλλοι χρήστες διαφώνησαν και ανέφεραν ότι η ζωή της είναι λάθος και δεν πρέπει να αποτελεί πρότυπο για τις νέες κοπέλες.