Τα γενέθλιά του είχε ο Γιάννης Στάνκογλου στις 10 Ιανουαρίου 2024, με τον ηθοποιό να γίνεται 50 ετών. Ο πρωταγωνιστής στη σειρά «Ναυάγιο» δέχθηκε χιλιάδες ευχές και από κοντά και διαδικτυακά, όμως επειδή βρισκόμασταν στα μέσα της εβδομάδας έπρεπε να περιμένει λίγες μέρες για το πάρτι που ονειρευόταν. Αυτό έγινε το βράδυ της Παρασκευής (12/1), όταν διασκέδασε με την ψυχή του στο Faust Bar, έχοντας στο πλευρό του συγγενείς, φίλους και αγαπημένους συναδέλφους.

Θέλοντας να ευχαριστήσει όσους ήταν παρόντες και του ευχήθηκαν, ανέβασε ένα βίντεο από την ξέφρενη βραδιά, όπου τραγουδάει με τους Thrax Punks και γενικά φαίνεται να περνάει απίστευτα καλά: «Ήσασταν όλοι σας υπέροχοι! Σας ευχαριστώ!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, ενώ είχε προηγηθεί και ευχαριστήριο μήνυμα λίγες μέρες πριν. Ανάμεσα στους συναδέλφους του, που τον τίμησαν στα γενέθλιά του, ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Αλέκος Συσσοβίτης και η Κλέλια Ρένεση.

Ο ηθοποιός υποδέχτηκε την πέμπτη δεκαετία της ζωής του, με πολύ τραγούδι από τον τόπο καταγωγής του, το Θούριο Έβρου. Μάλιστα, την ώρα που έσβησε τα κεράκια στην τούρτα του πάνω στη σκηνή, όπου ήταν παρέα με τον γιο του, Φίλιππο, από τα ηχεία ακουγόταν το τραγούδι του David Bowie «Starman».

Όπως φάνηκε από τα βίντεο που ανέβηκαν στα social media, ευχαριστήθηκε το πάρτι του και με το παραπάνω.

Μάλιστα, στο τελευταίο βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media τον βλέπουμε να χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς, δείχνοντάς μας μια πλευρά του εαυτού του, που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα.

«Forever young forever dance» έγραψε, μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιάννης Στάνκογλου.

Τις προηγούμενες μέρες του είχε ευχηθεί με… ιδιαίτερο τρόπο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, λέγοντας στον αέρα του «Happy Day»: «Να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον Γιάννη Στάνκογλου και για τη γιορτή του και για τα γενέθλιά του και, με αφορμή με όλα αυτά, θέλω, παιδιά, να του ζητήσω για ακόμη μια φορά ειλικρινή συγγνώμη, αν τον αναστατώσαμε με αυτή την παραφιλολογία για την προσωπική του ζωή, που δεν ίσχυε (σ.σ. ο λόγος για τα ρεπορτάζ που τον ήθελαν σε σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου). Τον εκτιμούμε, τον σεβόμαστε, τον παρακολουθούμε και τον αγαπάμε πολύ. Μακάρι να συνεχίσει αυτή την σπουδαία καριέρα, που έχει και στο θέατρο και στην τηλεόραση, γιατί είναι καταπληκτικός. Και πως λένε όταν κλείνεις τα 50; Η ζωή ξεκινάει στα 50. Να είναι καλά».