Μια εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη έκανε η Κατερίνα Στικούδη το βράδυ της Πέμπτης σε γνωστό εστιατόριο στην Αθήνα όπου τραγουδά ο Λάμπης Λιβιεράτος. Η δημοφιλής τραγουδίστρια και παρουσιάστρια είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Σε λίγες ημέρες μπαίνει στο μήνα της, ωστόσο δεν χάνει στιγμές και παραμένει άκρως δραστήρια.

Για την εμφάνισή της η Κατερίνα Στικούδη επέλεξε να φορέσει ένα light pink μακρύ φόρεμα με γούνα τόσο στους ώμους, όσο και στο καπέλο της.

Το συνδύασε με sneakers, κόκκινη τσάντα και τεράστια κοσμήματα. Ξεχώρισαν το σκουλαρίκι της που ανέγραφε το 2024, αλλά και τα μαύρα της γυαλιά με στρας.

«Την Πρωτοχρονιά τα πέρασα ωραία και οικογενειακά, ζεστά, χαλαρά ξεκούραστα. Το φλουρί το κέρδισα εγώ μαζί με τον άντρα μου και στη δεύτερη που κόψαμε πάλι εγώ. Εγώ ντύνομαι Άι Βασίλης. Ειδικά τώρα μου ταιριάζει πάρα πολύ. Είμαι έτοιμη, δεν χρειάζεται να βάλω και μαξιλάρι μπροστά. Με λίγα μουσάκια, μια χαρά», είπε αρχικά στις δηλώσεις της στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε:

«Σε λίγες ημέρες μπαίνω στον μήνα μου. Περιμένω πώς και πώς να έρθει κοντά μας, να είναι γερός και να κάνουμε όλα αυτά τα πράγματα που θέλουμε μαζί του. Την τσάντα του μαιευτηρίου την έχω ετοιμάσει εδώ και καιρό, για να μην με προλάβουν οι καταστάσεις», επισήμανε και παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο Βύρωνας ανυπομονεί για τον αδελφό του.

Επιπλέον απάντησε σχετικά με πρόσφατη απάντηση που έδωσε στα social media για το αν θα γεννήσει με καισαρική. «Εκνευρισμένη δεν με έχετε δει, αυτά που ανεβάζω στο Tik Tok είναι το πλαίσιο του θεατρινισμού. Παρόλα αυτά, είναι πράγματα τα οποία με προβληματίζουν. Είναι αδιάκριτες ερωτήσεις που δεν πρέπει να γίνονται γιατί οι γιατροί αποφασίζουν. Η κάθε γυναίκα θέλει να βιώσει την κατάσταση αυτή όπως θέλει και δεν έχει να δώσει λογαριασμό σε κανέναν».

Για την ακρίβεια, η τραγουδίστρια που έχει ήδη έναν γιο, δέχεται συχνά σχόλια για το αν θα γεννήσει φυσιολογικά και αποφάσισε το απόγευμα της Τετάρτης (10/1) να δώσει τη δική της απάντηση σε μια αδιάκριτη ερώτηση που δέχτηκε.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στικούδη ρωτήθηκε αν θα γεννήσει με καισαρική ή με φυσιολογικό τοκετό. «Φυσικά από ενδιαφέρον ρωτάς “Θα γεννήσεις φυσιολογικά ή με καισαρική;” και αλλάζει ο τόνος της φωνής από το φυσιολογικά στην καισαρική. Θα γεννήσω όπως πρέπει. Δε θα σε ρωτήσω. Δεν είναι διαγωνισμός ποιος το κάνει καλύτερα» αναφέρει στο βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok.

Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου τώρα η εγκυμονούσα είχε ανεβάσει ένα ακόμη χιουμοριστικό βίντεο απάντηση σε όλα αυτά τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται.

«Τραγικό για μια έγκυο να χορεύει… Τραγικό για μια έγκυο να αναπνέει… Τραγικό για μια έγκυο να φοράει μαγιό… Τραγικό για μια έγκυο να τρώει… Άρα, γιατί μία έγκυος, να μείνει έγκυος; Ε;… Άσε μας κουκλίτσα μου… Θα κάνω ό,τι θέλω…», σχολίασε η αγαπημένη τραγουδίστρια, αλλά και δημοφιλές μοντέλο στο βίντεο, που δημοσίευσε, ενώ στο τέλος έφαγε επιδεικτικά ένα κομμάτι από το γλυκό της.

«Με Πολύ πολύ πολύ σκέψη…», έγραψε επίσης στη λεζάντα της ανάρτησης.