Με αφορμή την είσοδο στην καθημερινή σειρά «Παράδεισος των κυριών» του Alpha, η Χρύσα Μιχαλοπούλου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» την Κυριακή στον Alpha. Από την κουβέντα με τη Ναταλία Γερμανού και την τηλεοπτική της παρέα, βέβαια, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο… Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο νεογέννητος γιος τους.

Ειδικότερα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου εξομολογήθηκε με τρυφερότητα πως «έχω ξανανιώσει με το μωρό! Είναι υπέροχο αυτό που συμβαίνει, δεν το περίμενα. Από πάντα ήθελα να γίνω νέα μαμά. Δηλαδή να γίνω μαμά αλλά και το νέα κάπως μου καθόταν πάρα πολύ όμορφα. Το φοβερό είναι ότι, όταν ήρθε ο μικρός, για μένα δεν άλλαξε και τίποτα».

«Δηλαδή ήταν σαν να ήταν πάντα εκεί! Δεν ένιωσα αυτό το… «α, ήρθε ο μικρός»! Λίγο είχα ένα σοκ εκεί στο μαιευτήριο, όταν μας είπαν «ωραία, μπορείτε να φύγετε τώρα» και ένιωσα ότι με εμπιστεύονται πως μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί».

«Ο Λεωνίδας είναι ένας πολύ στοργικός μπαμπάς. Αυτοί είναι και φιλαράκια. Δηλαδή τους κάνω εικόνα σε δέκα χρόνια και η εικόνα αυτή με ευχαριστεί πάρα πολύ» συμπλήρωσε, επίσης, η Χρύσα Μιχαλοπούλου στη νέα αυτή τηλεοπτική της συνέντευξη στον Alpha.