Για τον γάμο της και την απόφαση να μην καλέσει την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ενώ ο σύζυγός της, Νεκτάριος Λεμονίδης, δήλωσε πως δεν τον πειράζει να τον απατάει αρκεί να είναι μαζί του.

«Εννοείται θέλουμε απογόνους, όσους μπορέσουμε. Εννοείται να πάει στο Survivor, αν θέλει. Θέλω να πάει και να βγει πρώτη. Αν κάποιος τη φλερτάρει, θα του σπάσω τα μούτρα. Είμαι παραδοσιακός. Έβαλα το πόδι μου στον πάγο, αφού με πάτησε η Ελίζαμπεθ στην εκκλησία. Ας με πατάει κάθε μέρα, αρκεί να είναι κοντά μου. Δε θέλω καμία άλλη. Με έχει τρελάνει», είπε ο Νεκτάριος Λεμονίδης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του Mega «MEGA Καλημέρα».

«Δεν θέλω να μιλήσω για την Παναγιώταρου. Γιατί να την καλέσω; για να μου πάει χάλια ο γάμος;», δήλωσε από την πλευρά της η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Τι απαντά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Δε θα απαντήσω σε αυτά που είπε η Ελέτσι. Δεν μου αρέσουν οι ίντριγκες. Τα παρελθόν είναι ιερό, μου αρέσει να το στηρίζω. Δεν έχω κοινό τατουάζ με τον Στάθη Σχίζα, με τον πρώην σύζυγό μου είχα.

Έχω διαφορετική αίσθηση από τον Στάθη Σχίζα για το εάν το Survivor ήταν εμπόδιο στη σχέση μας», τόνισε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.