Ατύχημα είχε η ηθοποιός Φλόρενς Πιού καθώς στη διάρκεια event για την προώθηση της ταινίας όπου συμμετέχει δέχθηκε στο πρόσωπο ένα αντικείμενο που πέταξε κάποιος από το κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός βρισκόταν στο CCXP 2023 του Σάο Πάουλο της Βραζιλίας παρέμα τον Τιμοτέ Σαλαμέ, τη Ζεντάγια και τον Όστιν Μπάτλερ προκειμένου να προωθήσουν την ταινία «Dune: Part Two». Κι όταν στέκονταν και κοιτούσαν προς το κοινό, ένα αντικείμενο εκτοξεύθηκε από εκεί που βρίσκονταν οι fans και χτύπησε την Φλόρενς Πιού στο πρόσωπο, αν και όχι σοβαρά.

Το αντικείμενο βρήκε την ηθοποιό πάνω από το φρύδι της και φάνηκε να πονάει, ενώ οι συνάδελφοί της έμειναν άναυδοι με την εξέλιξη που πήρε η βραδιά. Αμέσως ενδιαφέρθηκαν για την κατάσταση της Φλόρενς Πιού.

Η 27χρονη λίγο πριν σε πάνελ που στήθηκε για να προωθηθεί η ταινία στο βραζιλιάνικο κοινό, είχε αναφερθεί στη δύναμη που έχουν οι fans. «Το ότι έχουμε έρθει εδώ είναι αποτέλεσμα της δυναμικής που το κοινό έδωσε στην πρώτη ταινία», τόνισε η Πιού και συνέχισε: «Νιώθαμε πως θα είχαμε την υποστήριξη του κόσμου και αυτό μας έδινε κίνητρο και σε αυτή την ταινία ώστε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο σετ». Η Πιού υποδύεται την πριγκίπισσα Ιρούλαν Κορίνο στο φιλμ και μίλησε για τον χαρακτήρα της κερδίζοντας τις επευφημίες του κοινού. Βέβαια, όλα αυτά πριν από το ατύχημα που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media.