Η σύζυγος του Αίαντα Μανθόπουλου, Στέλλα Τσιάτσιου, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη σχέση που είχε με τον εκλιπόντα, το ότι δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό τους να πάρουν διαζύγιο αλλά και το γεγονός ότι η τελευταία σύντροφός του, Ελισάβετ Σταμοπούλου, έκανε μνημόσυνο σε ζωντανή σύνδεση.

Εγώ έκανα αυτό που όφειλα να κάνω ως γυναίκα του και τα παιδιά του ως παιδιά του. Έμαθα ότι έγινε και ένα μνημόσυνο στον αέρα προχθές, σε ζωντανή σύνδεση. Εγώ αυτά δεν τα καταλαβαίνω. Όταν ένας άνθρωπος προσεύχεται για την ανάπαυση της ψυχής του Αία, αυτό εμένα μου προσφέρει μεγάλη χαρά και αγαλλίαση. Είναι άλλο αυτό και τελείως διαφορετικό να γίνονται μνημόσυνα γύρω-γύρω», ανέφερε αρχικά.

«Ο Αίας ήταν ξεκάθαρος στο ποιοι ήθελε να είναι η οικογένειά του, ποια άτομα ήθελε να φέρουν το επίθετό του. Συζητούσαμε για τα πάντα, υπήρχαν ανάμεσά μας διαφωνίες, υπήρχαν ανάμεσά μας ευχάριστα, δυσάρεστα, ανησυχίες για τα παιδιά, ευτυχία για τα παιδιά. Η υπερηφάνεια που μας γέμισαν τα παιδιά πάρα πολλές φορές» πρόσθεσε.

«Η μόνη συζήτηση που δεν κάναμε ποτέ και που δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μας να την κάνουμε ήταν ένα ενδεχόμενο διαζύγιο, ήταν ξεκάθαρο ότι εγώ με τον Αία δεν θα χωρίζαμε ποτέ. Ο καθένας προχώρησε τη ζωή του από εκεί και έπειτα».

Τέλος, είπε πως δεν επικοινωνεί με τη σύντροφο του συζύγου της: «Από όταν έφυγε ο Αίας κι έπειτα, είχα καλέσει την κα Σταμοπούλου μία-δύο φορές, αρνήθηκε να μου μιλήσει στο τηλέφωνο και δεν ξαναείχαμε επαφή από τότε» κατέληξε.