Η Ρίτα Όρα έγινε viral εις διπλούν τα τελευταία 24ωρα με τις αναρτήσεις της στο Instagram. Από τη μια γιατί έκανε με τα χέρια της τον αλβανικό «αετό» κι από την άλλη με την σέξι εμφάνισή της.

Η Βρετανή τραγουδίστρια που γεννήθηκε στο Κόσοβο γιόρτασε στη χώρα καταγωγής τα 33α γενέθλιά της, αλλά και την ημέρα ανεξαρτησίας της Αλβανίας. Επιπλέον, ο δήμαρχος της Πρίστινας, Περπαρίμ Ράμα, τη βράβευσε με το κλειδί της πόλης. «Τι ωραίο δώρο από τον δήμαρχο Περπαρίμ», ανέφερε η ίδια σε story που ανέβασε στην πλατφόρμα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, σε εικόνες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρίτα Όρα σχημάτισε με τα χέρια της τον «αετό» που για άλλους απλά είναι σύμβολο του αλβανικού λαού και για άλλους συμβολίζει την έννοια της «Μεγάλης Αλβανίας». Το ίδιο σύμβολο σχημάτισε και ο σύζυγός της, ο διάσημος σκηνοθέτης Τάικα Γουαιτίτι,γνωστός για τη δουλειά του στο πλαίσιο του Marvel Universe.

Την παρουσία της Ρίτα Όρα στο Κόσοβο χαιρέτισε με ανάρτησή της και η πρόεδρος της χώρας, Βιόσα Οσμάνι, γράφοντας μεταξύ άλλων στα social media: «Καλώς ορίσατε σπίτι σας Ρίτα και Τάικα. Μαζί με φίλους και ορισμένους από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες του Κοσόβου γιορτάσαμε τα τεράστια επιτεύγματα της Ρίτα Όρα».

Η αισθησιακή φωτογράφιση

Στο μεταξύ, είχε προηγηθεί μια από τις πιο αισθησιακές φωτογραφίσεις της. Με μια συστάδα ασπρόμαυρων εικόνων, η Ρίτα Όρα έδειξε το καλλίγραμμο σώμα της καθώς επέλεξε να μην φορέσει σουτιέν καθώς ήταν ντυμένη see through μάξι φόρεμα, ενώ το στήθος της κάλυπταν τρισδιάστατα λουλούδια και παράλληλα φαινόταν το στρινγκ εσώρουχό της.