Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιάννης Ξανθούλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος στο τηλεοπτικό δίκτυο του Alpha Κύπρου κατά την οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις πολιτικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με επίκεντρο τον πρόεδρό του, Στέφανο Κασσελάκη.

Ο δημοφιλής συγγραφέας ερωτήθηκε από τον Τάσο Τρύφωνος στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή (12/11), ποια είναι άποψή του για το «το φαινόμενο Στέφανος Κασσελάκης». «Σα να είναι η Ντόλι Πάρτον σε ταινία ινδική. Φαντάζεσαι την Ντόλι Πάρτον να βγει σε μια ινδική ταινία; Η Ντόλι Πάρτον λίγο κάντρι, λίγο “μάντρι” και να βγει σε αυτές τις ταινίες που κάνουν αυτά τα πράγματα; Κάπως έτσι. Λίγο κόντρα, αυτό εννοώ», απάντησε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ξανθούλης, την στιγμή που στον ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα κινούνται ραγδαία μετά τα όσα συνέβησαν στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Τάσος Τρύφωνος, πάντως, επέμεινε επί του θέματος. Άλλωστε, ο καλεσμένος του είχε τεράστια πορεία στον ελληνικό Τύπο για πολλές δεκαετίες βιώνοντας πολλές από τις εναλλαγές της ελληνικής πολιτικής σκηνής. «Σας πείθει, ο Κασσελάκης;» ρώτησε και ο Γιάννης Ξανθούλης αποκρίθηκε: «Όχι καλέ, μέσα σε 15 ημέρες τι να με πείσει ο άνθρωπος; Απλώς τον παρακολουθώ και βλέπω ότι έχει ωραία μασέλα».

«Έχει αυτά τα αμερικάνικα! Μου θυμίζει, έτσι, Αμερικανό με ωραία σαγόνια. Δηλαδή μπορεί να δαγκώσει ωραία την μπριζόλα, ας το πω έτσι. Δηλαδή φαίνεται ότι έχει γερούς τραπεζίτες», πρόσθεσε.