Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι σέξι και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό! Η διάσημη τραγουδίστρια ανακοίνωσε μέσω social media τη νέα της συλλογή εσωρούχων, την οποία σχεδίασε η ίδια σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία εσωρούχων.

H Λόπεζ πρωταγωνιστεί σε μια νέα ρομαντική καμπάνια της ιταλικής εταιρείας εσωρούχων. Η 54χρονη αναδεικνύει την εντυπωσιακή της σιλουέτα φορώντας τα δαντελένια εσώρουχα σε nude τόνους, λεπτοδουλεμένα, με κρυστάλλινες πινελιές, σε μια σειρά φωτογραφιών που έκαναν τους θαυμαστές της να παραμιλούν.

Το να είναι τόσο σίγουρη για το σώμα της δεν ήταν πάντα εύκολο για τη Λόπεζ.

«Έχω σκεφτεί πολύ τελευταία, επανεξετάζοντας τις προηγούμενες εκδοχές του εαυτού μου για να αγκαλιάσω πλήρως τον εαυτό μου του τώρα», δήλωσε, παρουσιάζοντας την προσωπική της προπονήτρια Tracey Anderson με το βραβείο Outstanding Achievement in Fitness στα Daytime Beauty Awards νωρίτερα αυτό το μήνα, σύμφωνα με το E! Online.

«Και μου θυμίζει πόσο πολύ η Tracy με ενέπνευσε και με ενθάρρυνε να γιορτάζω κάθε εκδοχή του σώματός μου όλα αυτά τα χρόνια και να συνεχίσω να ανεβαίνω καθώς η δική μου ζωή και οι ανάγκες μου άλλαζαν», συνέχισε.

Η Λόπεζ είπε ότι γνώρισε την Anderson αμέσως μετά τη γέννηση των 15χρονων σήμερα διδύμων της Maximilian «Max¨» David Muniz και Emme Maribel Muniz, τα οποία έφερε στον κόσμο το 2008 με τον πρώην της Μαρκ Άντονι.

Εκείνη την εποχή, παραδέχτηκε, ένιωθε «ανασφαλής και αβέβαιη, αναρωτώμενη αν θα ξαναγίνω ποτέ όπως ήμουν πριν – όπως κάνουν οι περισσότερες νέες μαμάδες μετά τη γέννα».