Ο Γιώργος Τσαλίκης παραδέχθηκε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη πως δεν έχει αποχωρήσει ποτέ από σχήμα ενώ αναφέρθηκε και στο φλερτ που έχει δεχθεί επί σκηνής από θαυμάστριά του.

«Είναι η 2η χρονιά στο Vegas Stage. Δεν έχω αποχωρήσει ποτέ από συνεργασία. Σε μια συνεργασία είχε φύγει η Άντζελα Δημητρίου, αλλά δεν είχε θέμα μαζί μου. Μ’ αγαπάει ακόμα η Άντζελα. Έχω πολύ καλά παιδιά, μου λένε τα προσωπικά τους. Συνεννοούμαστε πολύ ωραία. Έχω γνωρίσει σχέσεις τους, και έχουμε πάει και διακοπές όλοι μαζί» ανέφερε ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Δεν θα ήθελα τα παιδιά μου να γίνουν τραγουδιστές, ούτε και αυτά θέλουν. Δέχομαι φλερτ από κοπέλες, και με έχουν φέρει και σε δύσκολη θέση. Με έχουν φλερτάρει μπροστά στη γυναίκα μου, το θεωρώ άκομψο. Φλέρταραν τη Δώρα μπροστά μου και ζήλεψα», είπε στην συνέχεια ο τραγουδιστής.

Ο Γιώργος Τσαλίκης θυμήθηκε πως: «Κοπέλα ήταν τόσο διαχυτική απέναντί μου που αν συνέβαινε από άνδρα σε γυναίκα θα θεωρείτο σεξουαλική παρενόχληση. Δεν θα με δείτε σε κάποια εκπομπή φέτος, ενώ είχα προτάσεις. Δεν είναι προτεραιότητά μου η τηλεόραση».