Η Φαίη Σκορδά ξέσπασε κατά του Αχιλλέα Μπέου με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του στην επινίκια ομιλία του την Κυριακή στην οποία αναφέρθηκε με χυδαίο λόγο στον Στέφανο Κασσελάκη. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για το γεγονός πως οι συγκεκριμένες δηλώσεις χειροκροτήθηκαν ενώ τόνισε πως όποιος καλεί τον Αχιλλέα Μπέο στην εκπομπή του το κάνει μόνο για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης του.

Όπως παραδέχθηκε η Φαίη Σκορδά, και η ίδια έχει πέσει «θύμα» των… κανόνων της τηλεόρασης.

Κοιτώντας την κάμερα και απευθυνόμενη στους τηλεθεατές, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Είναι όλο λάθος γιατί δεν πρόκειται αυτή η κουβέντα δεν έχει να κάνει με τις συγκεκριμένες δηλώσεις του κ. Κασσελάκη. Ο κ. Κασσελάκης εμφανίστηκε στη ζωή μας τους τελευταίους τρείς μήνες και έκανε κάποιες δηλώσεις. Διαφωνούμε με αυτές τις δηλώσεις. Ποια ήταν η πρόθεσή του; Τι πιστεύει και πώς νιώθει ο ίδιος για τα δύο αγόρια που θέλει να αποκτήσει; Δεν έχει βγει να εξηγήσει και να μιλήσει από καρδιάς. Ο τρόπος όμως που τοποθετήθηκε ήταν λάθος. Το θέμα δεν είναι ο κ. Κασσελάκης.

Το θέμα είναι τα παιδιά τα οποία υπάρχουν και που είναι απροστάτευτα και γίνονται εγκλήματα και καθημερινά ζουν σε φόβο. Δεν είναι ο κ. Κασσελάκης το θέμα. Το θέμα δεν είναι η τηλεοπτική κόντρα ανάμεσα στον κ. Μπέο, ο οποίος κρύβει πίσω από τη λαϊκότητά, την αμορφωσία του, την αυθεντικότητα. Δεν είναι αυθεντικό αυτό. “Κρύβομαι πίσω από κάτι” είναι.

Το θέμα είναι ότι αυτές οι δηλώσεις χειροκροτήθηκαν, ενώ υπάρχουν παιδιά που ζουν φοβισμένα γιατί μπορεί να αγαπούν ένα άλλο παιδί του ίδιου φύλου. Και η ζωή τα φέρνει έτσι είτε σκοτωμένα, είτε στη φυλακή είτε στην πορνεία. Και σε μια καθημερινότητα που είναι δυστυχισμένα γιατί τα κοιτούν περίεργα γιατί περιμένουν να φοράνε καλσόν. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Όποιος καλεί τον Μπέο και τους άλλους όλους – που και εγώ το έχω κάνει στη ζωή μου γιατί παρασύρθηκα από τους τηλεοπτικούς κανόνες για τα νούμερα τηλεθέασης – αυτό γίνεται μόνο για τα νούμερα τηλεθέασης γιατί αυτές οι δηλώσεις προκαλούν.

Το θέμα είναι, εσείς από το σπίτι και εμείς από δω, συμφωνούμε σε αυτά; Ότι ένα παιδί επειδή αγαπάει ένα άλλο παιδί του ίδιου φύλου, αξίζει αυτό; Και όταν γίνονται τα εγκλήματα, τι λέμε; Ποιος φταίει;».

Η χυδαιότητα του Αχιλλέα Μπέου

Με τον Στέφανο Κασσελάκη ασχολήθηκε στην ομιλία της νίκης του ο Αχιλλέας Μπέος στο Βόλο. Μάλιστα αναφερόμενος σε μια φράση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέντευξή του στον Σταύρο Θεοδωράκη, αναφέρθηκε με ιδιαίτερα χυδαίους χαρακτηρισμούς.

«Δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε γιατρός είμαι ένας από εσάς. Τα τελευταία 40 χρόνια, ποιοι κυβέρνησαν την Ελλάδα, δικηγόροι και γιατροί, αυτοί τη χρεοκόπησαν. Και έχεις κάποιες εκπομπές, κάποιους δημοσιογράφους που αντί να σταθούν στην ουσία ασχολούνται με τον Κασσελάκη.

Ο οποίος είπε ότι εγώ επειδή δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ στα κορίτσια θέλω να υιοθετήσω δύο αγόρια. Δηλαδή τι θέλεις να πεις, ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π…δες;».