Για το τηλεοπτικό της ταίρι στον «Σασμό» τον «Αστέρη» και τα εμπόδια που θα συναντήσει η σχέση τους μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη την Τετάρτη (4/10) η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Όπως δε τόνισε το καλοκαίρι όλοι τη φώναζαν «Αργυρώ»

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη η ηθοποιός την οποία έχουμε αγαπήσει ως Αργυρώ στο «Σασμό» του Alpha αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σειρά, αλλά και στην απώλεια της μητέρας της.

«Χαίρομαι που ξεκινήσαμε. Μου είχε λείψει η δουλειά. Μου αρέσει η δουλειά, με βάζει σε πρόγραμμα γιατί από μόνη μου δεν μπαίνω. Χρειάζομαι το πλαίσιο για να λειτουργώ. Είμαι μεγάλος τεμπέλης» λέει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Για τη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς ανέφερε ότι «μέχρι τώρα βλέπουμε ότι τα πράγματα κυλούν κάπως ομαλά για αυτά τα 2 παιδιά. Αλλά, φαντάζομαι ότι θα υπάρξουν εμπόδια».

«Το καλοκαίρι όλοι με αποκαλούσαν Αργυρώ. Αν κάποιος με έλεγε Χριστίνα δεν γυρνούσα, μου φαινόταν περίεργο» υπογράμμισε η ηθοποιός.

Τα γυρίσματα του «Σασμού» γίνονται στο πατρικό της, οπότε όλη αυτή η συνθήκη της δημιουργεί ένα «συναισθηματικό ρακόρ». Τι έχει αλλάξει από τότε; «Όλα» απάντησε. «Στην τρίτη λυκείου έχασα τη μητέρα μου, ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα. Όλα έχουν αλλάξει από τότε, τα πάντα» εξηγεί, για να προσθέσει: «Έχω δύο ανίψια, τους έχω μεγάλη αδυναμία. Προς το παρόν δεν λέω να κάνω δικό μου παιδί, απολαμβάνω τα ανίψια μου. Μαγειρεύω που και που, μου αρέσει. Δεν είναι το χαρακτηριστικό μου να είμαι νοικοκυρά» είπε κλείνοντας.

Δείτε το απόσπασμα: