Το πρόγραμμα γυμναστικής σου πάει πολύ καλά και επιτέλους βρήκες κάτι που είσαι συνεπής, αλλά ξέρεις πως για να δεις τα αποτελέσματα που θέλεις πρέπει να προσθέσεις λίγη περισσότερη πρωτεΐνη στην καθημερινότητα σου. Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν σε αφήνουν να είσαι συνεπής και σχεδόν σπάνια φτάνεις τον ημερήσιο σου στόχο σε κατανάλωση πρωτεΐνης. Με μερικές προσθήκες μπορείς να βάλεις αρκετή πρωτεΐνη στην καθημερινότητα σου.

Πριν φύγεις από το σπίτι το πρωί φρόντισε να έχεις ήδη έτοιμα τα γεύματα σου τα οποία θα είναι πλούσια σε πρωτεΐνη, είτε αυτό πρόκειται για μια ομελέτα με γαλοπούλα, είτε για ένα γιαούρτι που θα συνοδεύσεις με τα overnight oats σου.

Το ίδιο να φροντίσεις για το μεσημεριανό σου. Καλό είναι να έχεις έτοιμο λίγο βραστό ή ψητό κοτόπουλο, ψάρι, ή μπιφτέκια τα οποία και μπορείς να τα πάρεις εύκολα μαζί σου και να τα συνοδεύσεις με κάποια σαλάτα, αλλά είναι πολύ καλό να σε περιμένουν στο σπίτι για τις μέρες που θα γυρίσεις κουρασμένη και δεν θα έχεις την όρεξη να μαγειρέψεις κάτι. Διάβασε περισσότερα στο Love Yourself