«Στην υγειά σας», «υγεία και ευτυχία», «να ζήσετε», «χρόνια πολλά», αυτές είναι κάποιες από τις εκφράσεις που χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να ευχηθούμε σε κάποιον. Κάθε ευχή είναι διαφορετική, αλλά όπως και να την διατυπώσουμε πάντα δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην υγεία. Οι άνθρωποι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η υγεία και γι’ αυτό ελπίζουμε και ευχόμαστε στους δικούς μας ανθρώπους να είναι υγιείς.

Επειδή η υγεία είναι πάνω απ’ όλα, πέρα από τις εγκάρδιες ευχές μας, μπορούμε πλέον να μοιραστούμε με τους δικούς μας ανθρώπους και τον τρόπο να την προστατεύσουν. Διότι, πλέον, με την νέα υπηρεσία «Tell a friend» του ομίλου διαγνωστικών κέντρων Affidea προτείνοντας την Affidea σ’ έναν φίλο σας, ανταμείβεστε με προνόμια!

Πιο συγκεκριμένα, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ των παρακάτω προνομίων:

  • 50% έκπτωση στη συμμετοχή του ΕΟΠΥΥ ή
  • 40% έκπτωση σε εξετάσεις επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου ή
  • Ένα check up προληπτικού ελέγχου ή
  • Δωρεάν ιατρική επίσκεψη σε ειδικότητα επιλογής (αφορά αποκλειστικά τα Πολυιατρεία σε Αθήνα, Κηφισιά & Περιστέρι)
  • Επιπλέον 10% έκπτωση σε προωθητικές ενέργειες και καμπάνιες του Ομίλου Affidea

Η διαδικασία είναι πολύ απλή! Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία:

  1. Θα πρέπει να δώσετε τον μοναδικό κωδικό που αναγράφεται στο πάνω μέρος του κουπονιού στη Γραμματεία του κέντρου που σας εξυπηρετεί για να καταχωρηθεί στην καρτέλα σας.
  2. Θα ενημερώσετε τον φίλο ή φίλη σας για τα διαγνωστικά κέντρα Affidea και θα προσφέρετε το αριστερό μέρος του κουπονιού το οποίο έχει τον μοναδικό αριθμό σας.
  3. Εντός 3 μηνών θα πρέπει να επισκεφτεί κάποιο διαγνωστικό κέντρο Affidea, και παράλληλα να σας ενημερώσει για την επίσκεψή του, προσκομίζοντας απαραίτητα το κουπόνι για να προχωρήσει στις προγραμματισμένες εξετάσεις.
  4. Αυτόματα ενεργοποιούνται οι παροχές σας οι οποίες θα έχουν ισχύ για 6 μήνες. Με την προσέλευσή σας στη μονάδα, μη ξεχάσετε να έχετε μαζί το κουπόνι σας.

Είναι ωραία να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες με τους φίλους μας!

Μάθετε περισσότερα εδώ