Έως τις 15 Μαΐου οι αιτήσεις γιατρών για τα ΚΕΠΑ

Το ΙΚΑ παρέτεινε την προθεσμία για τις Υγειονομικές Επιτροπές


ΥΓΕΙΑ
5:53
26/04/2013
Έως τις 15 Μαΐου οι αιτήσεις γιατρών για τα ΚΕΠΑ
loading

Παρατείνεται έως τις 15/5/2013 η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων ιδιωτών ιατρών νευρολόγων, ψυχιάτρων και καρδιολόγων για την ένταξή τους στο Ειδικό Σώμα Ιατρών Υγειονομικών Επιτροπών Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του ΙΚΑ.

Η διοίκηση του ιδρύματος υπενθυμίζει ότι οι ιδιώτες ιατροί που θα συνάψουν σχετικές συμβάσεις, μετά την αξιολόγηση των αιτήσεών τους, θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους αποκλειστικά στο ΚΕΠΑ της πόλης που θα επιλέξουν (μεταξύ αυτών που αναφέρονται στην προκήρυξη) και θα συμμετέχουν σε 5-7 επιτροπές μηνιαίως, οι οποίες διεξάγονται πρωινές ώρες.

Οι αιτήσεις θα συνεχίσουν να κατατίθενται στη διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, αυτοπροσώπως ή διά εξουσιοδοτημένου προσώπου, στο Γραφείο Γενικού Πρωτοκόλλου (Αγ. Κωνσταντίνου 8, Αθήνα) ενώ για τις επαρχιακές πόλεις θα κατατίθενται στα κατά τόπους υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, στην ίδια πάντα προθεσμία.

Το αναλυτικό κείμενο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με την προκήρυξη των θέσεων, καθώς και η αίτηση για συμμετοχή στο Ειδικό Σώμα είναι ανηρτημένα στο διαδικτυακό τόπο του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (www.ika.gr) και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο «Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ)», με οδηγίες για την υποβολή και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει