Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη, με την υποστήριξη του δήμου Αθηναίων, διοργανώνουν αυτό το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Νοεμβρίου, ειδικές εκδηλώσεις ενημέρωσης.

Η φετινή εκδήλωση έχει την υποστήριξη εκτός του δήμου Πειραιά, του υπουργείου Υγείας της περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά.

Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα, όχι μόνο να μάθουν περισσότερα για την ασθένεια του διαβήτη, αλλά και να ευαισθητοποιηθούν και να εκπαιδευτούν γύρω από θέματα που αφορούν την πρόληψη και τη σωστή διαχείρισή του.

«’Όλα δεν είναι ευρώ, η ζωή δεν είναι μόνο μέτρα», δήλωσε με αφορμή την αυριανή εκδήλωση ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος συνεχάρη την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη για την ευαισθησία της και την προσφορά της σε μια μεγάλη ομάδα πολιτών.

«Θέσαμε υπό την αιγίδα μας το “Διαβητικό Χωριό” και βοηθάμε με κάθε τρόπο τις δράσεις που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Νοεμβρίου αντίστοιχα και αφορούν την ενημέρωση, την εκπαίδευση, την πρόληψη, τον αυτοέλεγχο, την διατροφή και την άθληση», δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά.