Μια ιδιαίτερη βραδιά αγάπης διοργανώνεται την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου, παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά Του Καρκίνου, στο club restaurant BARAONDA (Τσόχα 43, Αθήνα- Τηλ : 210. 6444308).

H Κοινωφελής Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Μείνε δυνατός», γιορτάζει τον ένα χρόνο λειτουργίας της ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ 1069, πραγματοποιώντας μια βραδιά στήριξης – Δείπνο και Cocktail Party – για όλους τους φίλους, αλλά και για όσους εμπλέκονται με τον καρκίνο.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού – επιχειρηματικού κόσμου, του χώρου των media καθώς και αθλητές οι οποίοι θα προσφέρουν τις φανέλες τους για να δημοπρατηθούν για την ενίσχυση του σκοπού της Οργάνωσης.

Η συμμετοχή όλων μας στη ξεχωριστή βραδιά αγάπης θα είναι βασικός συντελεστής στην προσπάθειά της Οργάνωσης μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της προέρχεται από δωρεές και χορηγίες. Στόχος της για το 2011 είναι η συνέχιση της λειτουργίας της εθνικής γραμμής υποστήριξης 1069, με τη συγκέντρωση του ποσού που αφορά τα πάγια έξοδα της γραμμής.

Προσκλήσεις των 60€ για το εστιατόριο και των 10 € για το club, θα πωλούνται στα γραφεία της Be STRONG Αγίας Zώνης 1Α Κυψέλη τηλ 210 8620085-6932209001 και της brainstorm Φοίβης 5 Γλυφάδα 210 89 49 818.

Την εκδήλωση επιμελείται η εταιρία brainstorm. Χορηγοί της βραδιάς: Travel Plan, FRANKE, www.Fitness and Health Experts.com, Blissprojects, Next, Dewar’s 12 ετών.

Ας δώσουμε όλοι ένα «χέρι» σε αυτούς που έχουν ανάγκη τη στήριξή μας για να νιώσουν πιο δυνατοί!

Η Κοινωφελής Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Φίλων Του Καρκίνου, με τον διακριτικό τίτλο «ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ» και στα ξενόγλωσσα “BE STRONG”, ιδρύθηκε στις 4 Οκτωβρίου 2007, με σκοπό την τεκμηριωμένη πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο, την πρόληψη καθώς και την υποστήριξη σε όλους όσους εμπλέκονται με αυτόν. Εμπνευστής και ιδρυτής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ» είναι ο Παναγιώτης Μιχαήλ, επιζών του καρκίνου δυο φορές μέσα σε μια δεκαετία. Με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, από τις 18 Ιανουαρίου 2010, η οργάνωση λειτουργεί τη πρότυπη για τα ελληνικά δεδομένα γραμμή υποστήριξης, 1069, που έχει σαν στόχο την ψυχοκοινωνική στήριξη των ανθρώπων που εμπλέκονται με τον καρκίνο. Μέσω της γραμμής όλοι οι πολίτες μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τους ειδικούς ψυχικής υγείας, ώστε να πάρουν τις πληροφορίες και την υποστήριξη που χρειάζονται. Από τότε μέχρι σήμερα πάνω από 1500 άνθρωποι από όλη την Ελλάδα έχουν λάβει την πληροφόρηση και την υποστήριξη που χρειάζονταν. Περισσότερες πληροφορίες για το έργο και τους στόχους της οργάνωσης στην ιστοσελίδα www.bestrong.org.gr που αποτελεί την πιο ενημερωμένη σελίδα στην Ελλάδα σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο και έχει βραβευθεί από την European School of Oncology.