Για ποιους εκπαιδευτικούς δε μοριοδοτούνται τα σεμινάρια ειδικής αγωγής

Πόσα μόρια προσφέρουν


ΕΛΛΑΔΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
17:39
11/12/2014
Για ποιους εκπαιδευτικούς δε μοριοδοτούνται τα σεμινάρια ειδικής αγωγής
loading

Μισό μόριο θα προσφέρουν στους πίνακες αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής τα σεμινάρια που έχουν υλοποιηθεί μέχρι τις 30/8/2014 ενώ 1 μόριο θα λάβουν όσοι είναι κάτοχοι πιστοποιητικού παρακολούθησης πιστοποιημένης ετήσιας επιμόρφωσης στην Ε.Ε. που υλοποιείται από εποπτευόμενο ίδρυμα του ΥΠΑΙΘ (Πανεπιστήμιο ή ερευνητικό Κέντρο).

Το Δ.Σ. του ΙΕΠ θα εγκρίνει ή όχι τις προτεινόμενες για πιστοποίηση ετήσιες επιμορφώσεις ελέγχοντας την κάλυψη των παραπάνω απαιτήσεων κατόπιν εισήγησης του γραφείου Γ΄ ειδικής εκπαίδευσης.

Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι τα σεμινάρια δεν θα μοριοδοτούνται αθροιστικά για όλους του εκπαιδευτικούς καθώς στο σχέδιο νόμου της Ειδικής Αγωγής που βρίσκεται στη φάση της διαβούλευσης αναφέρεται ότι αν κάποιος είναι κάτοχος μεταπτυχιακού ή διδακτορικού δεν θα λαμβάνει μόρια για το σεμινάριο όπως συμβαίνει τώρα.

Συγκεκριμένα το σχέδιο νόμου διευκρινίζει:

Στις περιπτώσεις που υποψήφιος:

1) είναι κάτοχος διδακτορικού και μεταπτυχιακού τίτλου στο ίδιο αντικείμενο, μοριοδοτείται μόνον ο διδακτορικός τίτλος

2) είναι κάτοχος των κριτηρίων β)-Διδακτορικό, ,γ)-Μεταπτυχιακόό ,δ)- διετούς μετεκπαίδευσης στην ΕΕ στα Διδασκαλεία της ημεδαπής,ε) - κύριας ειδικότητας στην Ειδική Φυσική Αγωγή για τους πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ, και στ) - δευτερεύουσας ειδικότητας στην Ειδική Φυσική Αγωγή για τους πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ δε μοριοδοτούνται το ζ) και η). Τα ζ και η αφορούν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης πιστοποιημένης ετήσιας επιμόρφωσης στην Ε.Ε και τα σεμινάρια που έχουν υλοποιηθεί μέχρι 30/8/2014 αντίστοιχα.

Επίσης αν κάποιος είναι κάτοχος πιστοποιητικού και σεμιναρίου μοριοδοτείται μόνο για το πιστοποιητικό.

Καλόγηρος Βασίλειος

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει