Οι ταχύτατες και συνεχείς εξελίξεις στην Ναυτιλιακή βιομηχανία έχουν οδηγήσει στην κατακόρυφη αύξηση της ζήτησης για την παρακολούθηση ναυτιλιακών μεταπτυχιακών προγραμμάτων, με έμφαση στη Διοίκηση. Η επιλογή σπουδών σε ναυτικές και ναυτιλιακές σπουδές αποτελεί διέξοδο για όσους επιθυμούν να εκπαιδευτούν σε επαγγέλματα που αφορούν σε έναν από τους πλέον δυναμικούς κλάδους της οικονομίας.

Ο κύριος στόχος τού προγράμματος MSc in Marine Engineering Management είναι να παρέχει ένα ευέλικτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα επιπέδου Master που συνδυάζει ένα μοναδικό μίγμα τεχνικών και διοικητικών γνωστικών αντικειμένων άμεσα ανταποκρινόμενο στις προκλήσεις πού ήδη αντιμετωπίζει ή ναυτιλιακή βιομηχανία.

Διάρκεια του προγράμματος
Το πρόγραμμα παρέχεται με δυνατότητα πλήρους παρακολούθησης ενός έτους και μερικής παρακολούθησης μέχρι και τρία έτη με την παράδοση της πτυχιακής εργασίας.

Επαγγελματική καριέρα

Το πρόγραμμα, λαμβάνοντας υπόψη του τη στρατηγική θέση της ναυτιλίας στην παγκόσμια ανάπτυξη, δίνει έμφαση σε εκείνες τις γνώσεις και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επαγγελματική ανέλιξη των πτυχιούχων του, στις υψηλότατες θέσεις των ναυτιλιακών επιχειρήσεων και οργανισμών.

Με την ολοκλήρωση τού προγράμματος, οι πτυχιούχοι του θα διαθέτουν ευρύτατη και σε βάθος γνώση, σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης ναυτιλιακών επιχειρήσεων και οργανισμών.

Επίσης, θα διαθέτουν πρακτικά εφόδια, ώστε να διαχειριστούν αποτελεσματικά τα πολύπλοκα ζητήματα της ναυτιλιακής βιομηχανίας και να προσαρμόζονται άμεσα στις συνεχείς εναλλαγές και την διαρκή ανάπτυξη τού τομέα των θαλασσίων μεταφορών.

Μ.Sc. in Marine Engineering Management

Το New York College έχει λάβει άδεια ίδρυσης και λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας, (ΦΕΚ2061Β/23-8-2013) και είναι αναγνωρισμένο ως ίδρυμα ανώτατης εκπαίδευσης από το British Accreditation Council (BAC). Τα πτυχία απονέμονται απ’ ευθείας από τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια και έχουν ισοδύναμα επαγγελματικά δικαιώματα με αυτά των ελληνικών πανεπιστημίων βάσει του Νόμου 4093/2012.

NEW YORK COLLEGE
Αμαλίας 38 Σύνταγμα, Τ.Κ 10558
Τηλ. 210 3225961-2 Φαξ. 210 3233337
E-mail: [email protected]

NEW YORK COLLEGE
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κατσιμίδη 6, Τ.Κ 54639
Τηλ. 2310 889879 Φαξ. 2310 835211
E-mail: [email protected]

Website: www.nyc.gr

Το New York College στα social media
Facebook: www.facebook.com/nyc.gr
YouTube: www.youtube.com/nycath
Twitter: twitter.com/nyc_gr