Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση το μεσημέρι της Τετάρτης στις αστυνομικές Αρχές της Φθιώτιδας, όταν εντοπίστηκαν δύο αυτοκίνητα με γαλλικές πινακίδες να κινούνται στην Εθνική Οδό και σύμφωνα με διερχόμενους οδηγούς οι επιβαίνοντες να έχουν προκλητική συμπεριφορά.

Η Αστυνομία άλλωστε βρίσκεται σε «κόκκινο συναγερμό» μετά την έφοδο των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και την ώρα που υπάρχουν φήμες για «διεθνές ραντεβού» στην Αθήνα για τα αντίποινα με το ματς του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ να είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Τετάρτης και την ΕΛΑΣ να βρίσκεται επί ποδός.

Έτσι, σύμφωνα με το lamiareport.gr, όταν οι αστυνομικοί έλαβαν πληροφορίες για γαλλικά αυτοκίνητα με περίεργη συμπεριφορά, έσπευσαν για ελέγχους καθώς πίστεψαν ότι ίσως είχαν να κάνουν με Γάλλους χούλιγκαν.  Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα δύο αυτοκίνητα ελέγχθηκαν σε βενζινάδικο στην είσοδο-έξοδο της Λαμίας και διαπιστώθηκε τελικά ότι ήταν μέλη παρέας με τα ίδια γαλλικά αυτοκίνητα, που είχαν συνάντηση – αναψυχής στη χώρα μας!

Το ένα από αυτά μάλιστα έφερε και την Ελληνική σημαία στις αποσκευές του. Στα αυτοκίνητα επέβαιναν 8 άτομα, 6 άνδρες και 2 γυναίκες, όλα νεαρής ηλικίας, που πρόθυμα έδειξαν τα χαρτιά τους για τον έλεγχο και συνέχισαν απρόσκοπτα το ταξίδι τους.