Ένα βίντεο – ντοκουμέντο από το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (29/5) στη λεωφόρο Μαραθώνος στο ύψος της Άνοιξης φέρνει στο «φως» το Newsbeast. Σε αυτό φαίνεται ο οδηγός του αυτοκινήτου να χάνει τον έλεγχο του οχήματός του και το όχημά του να αναποδογυρίζει στη μέση του δρόμου.

Το αυτοκίνητο χτύπησε σε ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ και της ΔΕΗ και στη συνέχεια ανατράπηκε ενώ ο οδηγός, ο οποίος είναι νεαρός σε ηλικία, απεγκλωβίστηκε με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής και μεταφέρθηκε έχοντας τραύματα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία.

Δείτε το βίντεο του Newsbeast

Τροχαία δυστυχήματα σε Ασπρόπυργο και Μαρούσι: Σκοτώθηκαν 21χρονη και 24χρονος

Στο μεταξύ, δύο θανατηφόρα τροχαία σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/5) στην Αττική, ενώ είχαμε και ένα ακόμη ατύχημα. Το πρώτο συνέβη λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο, όταν ένα όχημα εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» σε μία τσιμεντένια κολώνα. Το αποτέλεσμα ήταν να βρει τραγικό θάνατο μία 21χρονη κοπέλα (σ.σ. συνοδηγός), ενώ ο 26χρονος οδηγός βγήκε ελαφρά τραυματίας από το όχημα που είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Περί τις 4:00 τα ξημερώματα, στην οδό Σορού στο Μαρούσι, Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με μοτοσυκλέτα, με τους δύο οδηγούς να διακομίζονται με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ εφημερεύοντα νοσοκομεία. Οδηγός μοτοσικλέτας 24 ετών όμως είχε τραυματιστεί τόσο σοβαρά που δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.

Τέλος, περί τις 3:30 τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Αγίας Παρασκευής στο Χαλάνδρι, ο οδηγός ενός οχήματος έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα αυτό να πέσει πάνω σε κολώνα ηλεκτροφωτισμό που βρίσκονταν στο διαχωριστικό διάζωμα. Και αυτός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του.

Προανάκριση και για τα τρία περιστατικά διενεργεί η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.