«Κοντά» στην πολυαγαπημένη του αδελφή Ρένα Βλαχοπούλου βρίσκεται από τη Μεγάλη Πέμπτη το μεσημέρι το τελευταίο από τα αδέλφια της μεγάλης ηθοποιού, που ήταν εν ζωή, ο Σπύρος Βλαχόπουλος.

Ο 94χρονος αδελφός της κορυφαίας κωμικού και τραγουδίστριας «έφυγε» κρατώντας στην αγκαλιά του μια οικογενειακή φωτογραφία, δείχνοντας πόσο μεγάλη αγάπη είχε στα αδέλφια του. «Είναι αλήθεια. Ο μπαμπάς μου “έφυγε” τη Μεγάλη Πέμπτη μέσα στο γηροκομείο, όπου τον είχαμε τους τελευταίους μήνες. Είχε πλήρη διαύγεια, μας έλεγε ιστορίες και με τη θεία μου τη Ρένα, και γενικά “έφυγε” ευτυχισμένος, αν και είχε αρκετά προβλήματα υγείας» ανέφερε συγκινημένη στην εφημερίδα Espresso η κόρη του Σπύρου Βλαχόπουλου και ανιψιά της σπουδαίας Κερκυραίας, την οποία βάφτισε με το όνομά της, προκειμένου να υπάρχει συνέχεια του ονόματος της μεγάλης ηθοποιού.

«Είμαι ευτυχισμένη που ο μπαμπάς μου θυμόταν τα πάντα μέχρι την τελευταία στιγμή. Και είμαι υπερήφανη που με βάφτισε η θεία Ρένα και φέρω το όνομά της» λέει η Ρένα Βλαχοπούλου η νεότερη.