Μία ακόμη συγκλονιστική ιστορία για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη έρχεται στο φως της δημοσιότητας

Πρόκειται για δύο αδελφές που βρίσκονταν στο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη. Η Ευαγγελία και η Χρυσούλα ζούσαν για χρόνια στην Γερμανία και είχαν έρθει στην Ελλάδα για να παραστούν στην κηδεία εξαδέλφης τους, αλλά και να δουν τον αδελφό τους.

Ο αδερφός τους Στέλιος Κουκαριώτης μίλησε στον ΣΚΑΙ λέγοντας πως η Ευαγγελία και η Χρυσούλα είχαν έρθει στην Αθήνα για την κηδεία. Επιστρέφοντας από την Αθήνα μπήκαν στον τρένο για Θεσσαλονίκη και από εκεί θα πήγαιναν στη Γερμανία, ενώ ο ίδιος επέστρεψε οδικώς στο Αγρίνιο.

«Με πήραν τηλέφωνο κάποιοι γνωστοί από τη Γερμανία ότι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τις αδελφές μου. Τότε άρχισα να ψάχνω πληροφορίες, είδα ότι το τρένο έπρεπε να έχει φτάσει στη Θεσσαλονίκη και μετά διαπίστωσα ότι υπήρχε καθυστέρηση 1,5 ώρας. Τότε κατάλαβα ότι αυτό το τρένο που ήταν πάνω και οι αδελφές μου ήταν το μοιραίο», πρόσθεσε.

«Δικαιοσύνη ζητούν τα θύματα, οι νεκροί και οι τραυματίες. Δικαιοσύνη ζητούν οι συγγενείς και οι φίλοι των θυμάτων. Τώρα αποχαιρετούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα και πρέπει να πάρουμε απόφαση ότι δεν θα τα ξαναδούμε», δήλωσε ο κ. Κουκαριώτης, τονίζοντας: «Είμαι απογοητευμένος από την εταιρεία. Έπρεπε από την πρώτη στιγμή να βγουν και να μας ενημερώσουν».