Ξέσπασε ένας πατέρας μιας 28χρονης που έχει δηλωθεί ως αγνοούμενη από τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη και αναφέρει πως δεν έχει καμία σχετική ενημέρωση από τις αρχές, παρόλο που έχει επικοινωνήσει μαζί τους.

«Δεν έχω καμία ενημέρωση. Είμαι στο “περίμενε” από την αστυνομία. Έχουν χαθεί οι ελπίδες να δω ζωντανό το παιδί μου. Δώσαμε δείγμα DNA για την ταυτοποίηση. Σήμερα πάρθηκαν τα αποτελέσματα και περιμένω να δω αν θα μου τηλεφωνήσουν ή αύριο το πρωί», είπε χαρακτηριστικά στο OPEN.

Έπειτα, δήλωσε πως η κόρη του «ήταν ένα εύθυμο, χαρούμενο 28χρονο κορίτσι, που πήρε το πρώτο του πτυχίο ως πολιτικός μηχανικός στην Πάτρα. Ηθελε να έχει και δεύτερη υπογραφή και πέρασε στην αρχιτεκτονική Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), όπου ήταν τετραετής. Έχω τρία παιδιά που σπουδάζουν εκεί. Τα παιδιά μου θα ανοίξουν την ντουλάπα της αδερφής τους με όλα τα ρούχα της μέσα… Δεν εύχομαι τέτοιο συναίσθημα ούτε στον χειρότερο εχθρό μου».

«Το κορίτσι μου το ανάθρεψα με τις καλύτερες προοπτικές, όχι να μου το σκοτώσει ο οποιοσδήποτε αλήτης. Τι να μου πείτε; Απλώς, σκέφτομαι ότι πάντα υπάρχουν τα χειρότερα στη ζωή και προσπαθώ να δίνω κουράγιο στον εαυτό μου ώστε να είμαι χρήσιμος στην υπόλοιπη οικογένεια… Την κουτσουρεμένη πια οικογένεια. Θα έρθει το Πάσχα και θα είναι το σερβίτσιο και η καρέκλα της άδεια… Ευτυχώς, δεν έτυχε να ταξιδέψουν όλα τα παιδιά μαζί. Συνήθως ταξιδεύουν όλα μαζί τέτοιο καιρό, τα τελευταία έξι χρόνια. Αν συνέβαινε, θα έπαιρνα το πολυβόλο και όποιον έβρισκα από αυτούς… Δεν μπορεί να κρέμεται ολόκληρος ο σιδηρόδρομος Ελλάδος σε ένα άτομο. Μπορεί να πάθαινε καρδιά, να είχε ένα ατύχημα, να ήταν πιωμένος… Γιατί να είναι χειροκίνητη η λαβή; Με τη μονή γραμμή δεν είχε συμβεί. Συνέβη τώρα με τη διπλή, την ιταλική…», πρόσθεσε στη συνέχεια.