Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην Μαρίτα Αγγελοπούλου που έφυγε από την ζωή ξαφνικά σε ηλικία 43 ετών, με την κηδεία της να πραγματοποιείται στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου. Απαρηγόρητη ήταν η μητέρα της και τα αδέλφια της.

Σύμφωνα με το thebest.gr η 43χρονη εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας νεκρή στο διαμέρισμά της στην Καλλιθέα Αιγίου, από οικείους της που ανησυχούσαν επειδή δεν απαντούσε στις κλήσεις τους για αρκετές ώρες. Με τη συνδρομή κλειδαρά άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματός της, βρίσκοντάς την δυστυχώς να κείτεται νεκρή στον καναπέ της.

Η εκλιπούσα είχε χάσει με τραγικό τρόπο τον πατέρα της Άγγελο Αγγελόπουλο, καθηγητή μαθηματικών και ιδιοκτήτη φροντιστηρίων, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 2011, έξω από το σπίτι του στο Αίγιο. Ο 59χρονος Άγγελος Αγγελόπουλος, δολοφονήθηκε στο γκαράζ της πολυκατοικίας, όπου διέμενε στην οδό Μελετοπούλων, στο Αίγιο. Τον πυροβόλησε με μονόκαννη κυνηγετική καραμπίνα ένας 23χρονος. Στις 11 Νοεμβρίου του ίδιου χρόνου, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, ηλικίας 27, 24 23 και 25 ετών (τρεις άνδρες και μια γυναίκα σύντροφος του 27χρονου).

Όσον αφορά στα αίτια θανάτου της, προς το παρόν παραμένουν απροσδιόριστα, καθώς θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων.