«Το Λοιμωδών να γίνει πάλι πλήρες νοσοκομείο. Διεκδικούμε πανίσχυρο, σύγχρονο, αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα υγείας» αναγράφεται σε ένα πανό που έχουν αναρτήσει διαδηλωτές έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα».

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν εργαζόμενοι στο νοσοκομείο και υγειονομικοί, οι οποίοι περιμένουν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ωστόσο η επίσκεψη αυτή έχει ματαιωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «την Τρίτη 14 Ιούνη, ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης επισκέπτεται το πρώην νοσοκομείο ΛΟΙΜΩΔΩΝ με αφορμή εγκαίνια τμήματος Ψυχικής Υγείας Εφήβων.

Αυτή η επίσκεψη αλλά και η αντίστοιχη πριν μερικές εβδομάδες στον ίδιο χώρο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρα, που και οι δύο κοροϊδεύουν στα μούτρα εδώ και χρόνια το λαό της Δυτικής Αθήνας, αποτελεί πρόκληση για το λαό της περιοχής και τους εργαζόμενους του Αττικόν.

Φτάνει πια η κοροϊδία. Η αγωνία και οι αγώνες μας για να ξαναλειτουργήσει το ΛΟΙΜΩΔΩΝ δεν πρόκειται να υποταχθούν σε νέες προεκλογικές υποσχέσεις. ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ με τίποτα λιγότερο από την πλήρη επαναλειτουργία του ΛΟΙΜΩΔΩΝ ως Σύγχρονο – Δωρεάν και Δημόσιο Νοσοκομείο».