Ένα ακόμα απόσπασμα από τη μέρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου βρισκόταν στο πλευρό της 9χρονης Τζωρτζίνας την στιγμή που το παιδί είχε ένα ακόμα επεισόδιο ανακοπής έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή T-Live. Η προφυλακισμένη μητέρα η οποία κατηγορείται για το θάνατο της κόρης της, βιντεοσκοπεί την στιγμή που η Τζωρτζίνα παθαίνει μία ακόμη κρίση, στις 25 Ιανουαρίου 2022 μέσα στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που ακούστηκε στην εκπομπή, ακούγεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να χτυπά επίμονα το κουδούνι προκειμένου να έρθουν οι γιατροί στο δωμάτιο. Την ίδια στιγμή εκείνη βιντεοσκοπεί την κρίση της Τζωρτζίνας ενώ το παιδί ακούγεται (οι συγκεκριμένοι ήχοι έχουν καλυφθεί από την εκπομπή) να πονάει και να φωνάζει.

Το ηχητικό ντοκουμέντο

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρχίζει να χτυπά το κουδούνι κλήσης των νοσηλευτών, με την άτυχη Τζωρτζίνα να έχει ξεκινήσει ήδη να βγάζει βογγητά.

Ρούλα: Έρχεστε λίγο…

Ιατρικό προσωπικό: Ναι

Ρούλα: Ελάτε, ελάτε

Ιατρικό προσωπικό: Μισό λεπτάκι

Ρούλα: Λίγο γρήγορα παρακαλώ

Ιατρικό προσωπικό: Τι έγινε;

Ρούλα: Κάνουμε το ίδιο και δεν μπορώ να φύγω, θέλω να το τραβήξω βίντεο. Κάνει το ίδιο. Αρχίζει και κάνει το ίδιο, κοιτάξτε, φωνάξτε, φωνάξτε το γιατρό γιατί μου είπαν να το βιντεοσκοπήσω. Ευχαριστώ.

Ρούλα: Σσσσσς