Νέες πληροφορίες που αφορούν την τραγωδία στη Μονεμβασιά που έχει σοκάρει το πανελλήνιο βλέπουν το φως της δημοσιότητας. «Δεν υπάρχει λογική εξήγηση, τρελάθηκε» είπε αναφερόμενος στον 52χρονο αυτόπτης μάρτυρας ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως στο μοιραίο αυτοκίνητο που πάτησε και σκότωσε δύο άνδρες επέβαινε και δεύτερο άτομο.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τρίτης (10/5) αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τα όσα είδε με τα ίδια του τα μάτια το βράδυ του Σαββάτου τονίζοντας: «Δεν υπάρχει λογική εξήγηση, το μυαλό μου δεν πάει πουθενά», είπε εκτιμώντας ότι, ο οδηγός «δεν γίνεται να μην καταλάβει ότι τον έσερνε», αφού «γύρισε και παρέσυρε και τον άλλον».

Ο Κώστας Κάλλας ο οποίος ήξερε και τους τρεις, τον δράστη και τα δύο θύματα τόνισε: «Δεν υπάρχει λογική εξήγηση, τρελάθηκε», επανέλαβε ο μάρτυρας ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπήρχε και άλλο άτομο μέσα στο αυτοκίνητο, ανεπιβεβαίωτη πληροφορία που μετέδωσε νωρίτερα επίσης ο ΑΝΤ1.

«Δεν νομίζω ότι γνωρίζονταν μεταξύ τους, δεν νομίζω ότι υπήρχαν προηγούμενα»

Ο ίδιος όπως ανέφερε άκουσε τον οδηγό του μοιραίου οχήματος τη στιγμή της σύλληψής του να λέει στους αστυνομικούς: «Πείτε μου ότι έβλεπα όνειρο».

Ο κ. Κάλλας επίσης δήλωσε αναφερόμενος στον δράστη και στα θύματα «δεν νομίζω ότι γνωρίζονταν μεταξύ τους, δεν νομίζω ότι υπήρχαν προηγούμενα».