Ο 30χρονος που κλώτσησε γάτα στη θάλασσα σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό, μίλησε στις κάμερες λίγα λεπτά μετά την απολογία του στον Αντεισαγγελέα Υπηρεσίας Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ο ίδιος δήλωσε ότι «έχω μετανιώσει και θα πληρώσω», ενώ αρνήθηκε να δείξει τα χαρακτηριστικά του. Μάλιστα, φέρεται να μην ήθελε να κάνει νέες δηλώσεις, αφού την στιγμή που αντικρίζει τους δημοσιογράφους φεύγει, ενώ ο δικηγόρος του, τον ακουμπάει στο μπράτσο και λέει: «Έλα εδώ».

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, ο 30χρονος είχε στο πλευρό του δύο μάρτυρες υπεράσπισης, ο ένας εξ αυτών ήταν ο άνθρωπος που ανέβαζε τα υβριστικά βίντεο στο Instagram, ο οποίος είχε ανεβάσει και το βίντεο με την κακοποίηση της γάτας, την οποία δελέασε με ψάρι ο 30χρονος και στη συνέχεια την κλώτσησε και την έριξε από μεγάλο ύψος στη θάλασσα, με τις μαρτυρίες να αναφέρουν ότι στο σημείο λόγω της παλίρροιας η στάθμη του νερού ανεβοκατεβαίνει και μπορούσε η γάτα να είχε πνιγεί.

Σημειώνεται, ότι ο 30χρονος πρέπει να δίνει το παρών κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα, καθώς το 2017 είχε συλληφθεί για εμπόριο ναρκωτικών (σ.σ. είχε κατηγορηθεί ότι είχε πιαστεί με 87 κιλά χασίς) και είχε προφυλακιστεί, πλην όμως μετά το πέρας του 18μηνου, καθώς δεν έγινε η δίκη, αφέθηκε ελεύθερος.