Οργισμένες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο από ταβέρνα στην Αιδηψό που αναρτήθηκε στο Instagram, όπου φαίνεται ένας άντρας να δελεάζει ένα γατάκι να τον πλησιάσει για να φάει και στη συνέχεια να το κλωτσά στη θάλασσα. Μάλιστα, παρέμβαση για το θέμα έκανε στο Twitter o υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος ανακοίνωσε τη σύλληψη του συγκεκριμένου ατόμου.

Το βίντεο αναρτήθηκε από τον δράστη στο Instagram, ενώ στο επίμαχο βίντεο ακούγονται και γέλια από την παρέα του, η οποία φαίνεται να απολαμβάνει το θέαμα. Το θέμα έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό από τη δημοσιογράφο Σταματίνα Σταματάκου, η οποία αφού ενημέρωσε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δημοσιοποίησε τόσο τα στοιχεία του δράστη όσο και τα στοιχεία ατόμων που ήταν μαζί του.

Στην ανάρτησή του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε: «Πριν από λίγο συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία ένα άτομο που κλώτσησε και πέταξε στην θάλασσα ένα γατάκι. Η βία απέναντι και στα ζώα είναι απαράδεκτη. Η κυβέρνηση έχει ψηφίσει έναν αυστηρό νόμο για την προστασία των ζώων από την κακοποίηση ο οποίος εφαρμόζεται πλέον, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό είναι θέμα ανθρωπιάς και πολιτισμού. Θλίβομαι βαθιά για όσους κακομεταχειρίζονται τα ζώα και για όσους το ανέχονται. Συγχαίρω από καρδιάς όσους ανέδειξαν το θέμα. Ο λόγος τώρα ανήκει στην ελληνική δικαιοσύνη».

Είχε βάψει στον σκύλο του το σύμβολο της ομάδας του

Ο άνδρας που κλώτσησε το γατάκι στην ταβέρνα στην Αιδηψό, σύμφωνα με ανάρτηση της δημοσιογράφου Σταματίνας Σταματάκου στο Facebook, στο παρελθόν είχε βάψει με μαρκαδόρο τον σκύλο του, καλύπτοντας μεγάλο μέρος του σώματός του με σύμβολο της ποδοσφαιρικής ομάδας την οποία υποστηρίζει.

Ο κ. Καραμανώλης που δημοσιοποίησε το βίντεο στο Instagram, με τη γάτα που κλωτσάνε στην θάλασσα, δεν είναι η πρώτη φορά…

Posted by Σταματίνα Σταματάκου on Monday, May 2, 2022

Οργισμένες αντιδράσεις

Οι εικόνες προκάλεσαν οργισμένες αντιδράσεις. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία δημοσίευσε μία φωτογραφία όπου ποζάρει με τη γάτα της, γράφοντας ένα μακροσκελές κείμενο χρησιμοποιώντας βαρεις χαρακτηρισμούς για τον 30χρονο.

Πολλά είναι τα σχόλια για την υπόθεση και στο Twitter. Ακολουθούν ορισμένα από αυτά…