Ο γιατρός που έδωσε μάχη για να σώσει την Τζωρτζίνα -ενός εκ των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα– φέρεται να δέχτηκε ένα πανάκριβο δώρο από την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive» αρχικά φέρεται ο πατέρας να πλησίασε τον γιατρό και του είπε ότι δεν πρέπει να ασχολείται με τα άλλα δύο παιδιά, καθώς ο τελευταίος είχε αρχίσει να μιλάει με την ιατροδικαστή που εξέτασε την Ίριδα, καθώς θεωρούσε ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι περίεργο.

Στη συνέχεια όμως, τόσο ο Μάνος Δασκαλάκης, όσο και η Ρούλα Πισπιρίγκου πλησίασαν τον γιατρό και του έδωσαν ως δώρο ένα ακριβό ρολόι. Με βάση την εκπομπή του Alpha, ο γιατρός φέρεται να είπε ότι δεν συνηθίζει να δέχεται ακριβά δώρα, με τους γονείς να επιμένουν να το πάρει.

Έτσι, το ρολόι φυλάχθηκε σε ένα κουτί και τελικά ο γιατρός το χάρισε σε μία οικογένεια που αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και είχε το παιδί τους στο νοσοκομείο του Ρίου να δίνει μάχη.

Το ρολόι που φέρεται να έδωσαν οι γονείς της Τζωρτζίνας στο γιατρό:

Σημειώνεται, ότι ο γιατρός του παιδιού έχει καταθέσει για την υπόθεση και μεταξύ άλλων, είχε αναφέρει σε δηλώσεις που παραχώρησε σε δημοσιογράφους ότι «αγωνιστήκαμε και δώσαμε πραγματικά μάχη για να καταφέρουμε ο, τι θα μπορούσαμε να περισώσουμε από τη μικρή Τζωρτζίνα. Νομίζω τα καταφέραμε, τη θωρακίσαμε, εξασφαλίσαμε τον περίφημο απινιδωτή και βηματοδότη. Θέλαμε να πιστεύουμε ότι με αυτό θα πορευόμαστε. Δυστυχώς, η αγκαλιά μας δεν ήταν τόσο μεγάλη. Εκφράζω ξανά τη θλίψη μου και είμαι στη διάθεση της ανακρίτριας».