Με το φιλικό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη συνομίλησε η δημοσιογράφος του «Πρωινού» Κέλλυ Χεινοπώρου και προχώρησε σε δυο αποκαλύψεις που αφορούν στο ζευγάρι. Η μια είχε να κάνει με την σχέση του ζευγαριού και η άλλη με τη θεία και τη γιαγιά των νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

«Όλοι μιλούν για μια σχέση εξάρτησης, αυτή η εξάρτηση δεν ήταν πάντα από συναισθήματα αγάπης. Ήταν από απειλές, μετά από εκβιασμούς. Περιγράφουν μια Ρούλα, χειριστική, μονίμως του δημιουργούσε ενοχές για να επιστρέφει πάντα πίσω όταν εκείνος έφευγε. Απειλούσε. Τον κακοποιούσε ψυχικά συνεχώς. Η Ρούλα τον παρακολουθούσε συνεχώς. Μέχρι και στο ποδόσφαιρο μπήκε για να μπορεί να είναι μαζί του» ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος του Πρωινού.

Στην συνέχεια, η Κέλλυ Χεινοπώρου αποκάλυψε πως τόσο η γιαγιά όσο και η θεία των νεκρών παιδιών στην Πάτρα, απ’ όταν η 9χρονη Τζωρτζίνα ήρθε αντιμέτωπη με την τετραπληγία, εκείνες σταμάτησαν να την επισκέπτονται.

Η θεία και η γιαγιά δεν επισκέπτονταν την Τζωρτζίνα

«Τον ένα χρόνο που η Τζωρτζίνα ήταν σε άσχημη κατάσταση, από τον Απρίλιο και μετά με τετραπληγία, η Δήμητρα και η μητέρα δεν είχαν εμφανιστεί ποτέ να δουν το παιδί. Δεν επισκέπτονταν το σπίτι για να δουν την Τζωρτζίνα. “Εμείς, φίλοι του ζευγαριού, πηγαίναμε και λυγίζαμε όταν βλέπαμε αυτό το παιδί στο αμαξίδιο να μην μπορεί να μιλήσει”. Μου είπαν ότι η γιαγιά δεν το είχε δει ποτέ, η Δήμητρα μπορεί να το είχε δει μια δυο φορές», ανέφερε η δημοσιογράφος.