Ο επίτιμος ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και σχολίασε την συνέντευξη που έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης, τονίζοντας ότι ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα φάνηκε ιδιαίτερα ψύχραιμος.

«Είναι ένα τέρας ψυχραιμίας, μπράβο του. Έχασε τρία παιδιά, αλλά αναφέρεται στη Τζωρτζίνα που υπεραγαπούσε. Όλα τα δάχτυλα του χεριού είναι ίδια, όποιο και να κόψεις πονάει. Υποθέτω ότι πονάει για τα τρία το ίδιο. Αυτή η ψυχραιμία του δεν ξέρω αν είναι έμφυτη ή στυμένη. Δεν διαφέρει πουθενά από την κοινή συνέντευξη που έδωσε με την Ρούλα», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, διευκρίνισε ότι διέκρινε από την μεριά του πατέρα μια αμφισβήτηση ως προς την κεταμίνη που εντοπίστηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας και στο πώς φέρεται να την προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Όφειλε να σπεύσει να καταθέσει στις αρχές. Διέκρινα μια αμφισβήτηση. Λέει “η κεταμίνη, να μας πουν την πραγματική αιτία θανάτου”. Η κεταμίνη τι είναι; Δεν αποτελεί τον παράγοντα εκείνο που προκάλεσε τον θάνατο; Ναι μεν, αλλά… Δεν γίνεται να είσαι με τον Θεό, αλλά και τον Διάολο, με έναν από τους δυο θα είσαι», πρόσθεσε στη συνέχεια ο κ.Κατερινόπουλος.