Ενοχλημένη σε σημείο εκνευρισμού φάνηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα η οποία έχει συλληφθεί. Η εκπομπή T-Live του Alpha μετέδωσε τις νεότερες πληροφορίες για την υπόθεση που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο ενώ πρόβαλλε αποσπάσματα από τον Φεβρουάριο, όταν και η Εισαγγελία διέταξε έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών της.

«Από ποιον έχετε την ενημέρωση; Ποιος εισαγγελέα; Να δει τι; Ποιος σας τα είπε εσάς αυτά;» φώναζε η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλώντας στον Alpha στις 9 Φεβρουαρίου 2022.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, δικαιολόγησε τον εκνευρισμό που της προκλήθηκε κατηγορώντας τους γιατρούς πως κάθε ένας βγαίνει «και λέει ό,τι του κατέβει, μίλησαν για γονιδιακά που θα τελειώσουν τον Μάιο, μίλησαν για τον απινιδωτή, που δεν δούλεψε ποτέ. Αυτό είναι λάθος δικό τους, δεν είναι δικό μου».

«Μπορεί ο κόσμος να σκοτώνει τα παιδιά του, να σκοτώνει, να βιάζει, αλλά εμείς δεν είμαστε απ’ αυτούς»

Τις μεγάλες διαστάσεις που πήρε η υπόθεση της, σχολίασε επίσης η Ρούλα Πισπιρίγκου και φάνηκε πως δεν της άρεσε καθόλου που το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας. «Μπορεί ο κόσμος να σκοτώνει τα παιδιά του, να σκοτώνει, να βιάζει, αλλά εμείς δεν είμαστε απ’ αυτούς. Δεν αφήνετε το παιδί μου να ηρεμήσει αρχικά και μετά εμάς» είπε.

Ακόμα μεγαλύτερος ήταν ο εκνευρισμός της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν σχολίασε τις δηλώσεις ιατροδικαστή για τις τοξικολογικές εξετάσεις.

«Το να λέει ιατροδικαστής ότι δίνουμε βάρος στις τοξικολογικές σε ένα 9χρονο παιδί, πείτε μου εσείς, 9 χρονών Αμεα, τι τοξικολογικά μπορεί να έχει; Ναρκωτικά ή αλκοόλ;» είπε.