Νέα στοιχεία για την καινούργια γυναικοκτονία στα Ιωάννινα βγαίνουν στη δημοσιότητα, καθώς ο 69χρονος φέρεται να παραδέχτηκε στην Αστυνομία, ότι ξυλοκόπησε την σύζυγο του, όχι όμως με στόχο να την σκοτώσει.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega, ο κατηγορούμενος φαίνεται πως δήλωσε ότι «καυγαδίσαμε όπως κάναμε κάθε φορά. Ναι την χτύπησα, αλλά δεν είχα σκοπό να τη σκοτώσω». Παρόλα αυτά, δεν έχει ομολογήσει ακόμα, καθώς θεωρεί ότι δεν πρόκειται για δολοφονία, αλλά για αιφνίδιο θάνατο της συζύγου του.

Σημειώνειτα, πως ο 69χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, ενώ έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό:

«Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνελήφθη χθες (20-02-2022) αργά το βράδυ στα Ιωάννινα ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου αλλοδαπής, που βρέθηκε νεκρή χθες το βράδυ σε διαμέρισμα της πόλης των Ιωαννίνων, όπου διέμενε με τον συλληφθέντα σύζυγό της, προέκυψε ότι προηγουμένως αυτός της είχε καταφέρει χτυπήματα ύστερα από μεταξύ τους οικογενειακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων».