Η υπόθεση των τριών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα κρατάει αυτή τη στιγμή με κομμένη την ανάσα όλο το πανελλήνιο. Μέσα σε όλα αυτά, οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητα είναι καταιγιστικές.

Τελευταία και πιο σημαντική εξ’ αυτών η αποκάλυψη του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο οποίος ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega πως οι online καταγραφές του απινιδωτή που είχε τοποθετηθεί στην καρδιά της 9χρονης Τζωρτζίνας, δεν έδειξαν κανένα απoλύτως πρόβλημα και ο βηματοδότης δεν είχε ενεργοποιηθεί ποτέ για όσο διάστημα ήταν υπό παρακολούθηση. Ενεργοποιήθηκε παρά μόνο για λίγα δευτερόλεπτα, για πρώτη και τελευταία φορά, το μοιραίο βράδυ, λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Η μητέρα που έχασε τρία παιδιά στην Πάτρα

Μετά και από αυτή την πληροφορία, η οικογένεια αποφάσισε να προχωρήσει σήμερα σε δεύτερη συμπληρωματική ανακοίνωση απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που έχουν προκύψει από τα δημοσιεύματα και μέσα σε αυτά θα είναι και το θέμα του απινιδωτή, αντικρούοντας απ’ ό, τι φαίνεται τα όσα εχουν ειπωθεί ως τώρα. H ανακοίνωση θα έρθει εντός της ημέρας.

Άλλωστε, σύμφωνα με την πλευρά της οικογένειας ακόμα ποινική διερεύνηση ως προς τους γονείς δεν υπάρχει και αυτό είναι ξεκάθαρο. Το ότι η διαλεύκανση της υπόθεσης ανατέθηκε στο τμήμα ανθρωποκτονιών δε σημαίνει ότι υπάρχει και ανθρωποκτονία.

Υπενθυμίζεται εδώ ότι το πρώτο παιδί της οικογένειας έφυγε από τη ζωή το 2019, το δεύτερο το 2020 και το τρίτο, η Τζωρτζίνα, κέρδισε τη μάχη το 2021 και την έχασε λίγους μήνες μετά, το 2022.
Σημειώνεται επίσης ότι αυτή την εβδομάδα αναμένεται να αρχίσουν και οι καταθέσεις για την υπόθεση που έχει προκαλέσει τεράστιο κοινωνικό ενδιαφέρον. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αρχικά θα κληθούν για κατάθεση επιστήμονες, που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση και τελευταίοι αναμένεται να κληθούν οι γονείς των παιδιών.