Συνήθης τακτική του 23χρονου και άλλων φαίνεται ότι ήταν οι αναίτιες επιθέσεις σε νεαρούς στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με όσα λέει ο πατέρας ενός 22χρονου, θύματος του φερόμενου ως δράστη στη δολοφονία του Άλκη.

«Το 2019 ο γιος μου με έναν φίλο του και μία ακόμα κοπέλα βρίσκονταν στη στάση λεωφορείου, λίγα μέτρα πιο μακριά από το σημείο στο οποίο δολοφονήθηκε ο Άλκης. Σταμάτησε μπροστά τους ένα αυτοκίνητο με πέντε ή έξι επιβάτες, κατέβηκαν κάτω και άρχισαν να χτυπούν το γιο μου και τον φίλο του, η κοπέλα έφυγε, δεν την πείραξαν. Τον γιο μου τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στο μηρό» περιγράφει ο πατέρας του 22χρονου μιλώντας στην εκπομπή «T-live».

«Έπιασαν επί τόπου τον 23χρονο. Εντελώς αναίτια τους επιτέθηκαν, δεν τους ρώτησαν τι ομάδα υποστηρίζουν ή κάτι τέτοιο» συνεχίζει

«Είναι στυγνοί εγκληματίες αυτοί...» λέει για τους δράστες της δολοφονία του Άλκη. «Με το που άκουσα για τη δολοφονία του Άλκη, ήμουν βέβαιος ότι εμπλεκόταν ο 23χρονος και ένας ακόμη. Έτσι κάνουν, χτυπάνε παιδάκια στη συμβολή της Χαριλάου, έχουν χτυπήσει επανειλημμένα και τον ανιψιό μου, με ξύλα και σίδερα και τον έστειλαν στο νοσοκομείο» συγκλονίζει ο πατέρας του 22χρονου θύματος και τονίζει ότι και ο γιος του όταν άκουσε για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη ήταν σίγουρος ότι εμπλεκόταν ο 23χρονος που αναμένεται να απολογηθεί στην ανακρίτρια τη Δευτέρα.