Πολύ κρίσιμα θεωρούνται τα επόμενα εικοσιτετράωρα για τη ζωή του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα που δίνει μάχη με τον κορονοϊό, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία από χθες αργά το βράδυ με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Πληροφορίες του Newsbeast αναφέρουν πως έχει παρουσιάσει επιπλοκές στην καρδιά και για το λόγο αυτό ενημερώθηκαν από τους γιατρούς τα μέλη της οικογενείας του και ειδικότερα η σύζυγός του Μαρία Καρρά που επίσης έχει προσβληθεί από κορονοϊό αλλά νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα στο σπίτι καθώς και τα παιδιά του δημοσιογράφου.

Ανησυχούν τα υποκείμενα νοσήματα

Η κατάσταση της υγείας του κ. Τράγκα θυμίζει την εξέλιξη της ασθένειας όσων προσβάλλονται σοβαρά από τον ιό, που θέλει να κορυφώνονται τα συμπτώματα περίπου στη δέκατη μέρα. Μάλιστα το ανησυχητικό είναι ότι ο ίδιος έχει υποκείμενα νοσήματα εδώ και χρόνια, καθώς είναι διαβητικός και προσπαθούσε συνέχεια εδώ και δεκαετίες να ελέγχει το ζάχαρό του, ωστόσο έχει δείξει πολλές φορές πως δεν τα βάζει κάτω και για το λόγο αυτό παλεύει και τώρα να κρατηθεί στη ζωή.

Γιώργος Τράγκας

Μέχρι και πριν την διασωλήνωση ο κ. Τράγκας υποστηριζόταν αναπνευστικά με χορήγηση οξυγόνου, το οποίο λάμβανε εναλλάξ από δύο διαφορετικές μορφές συσκευών. Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις όμως, οι γιατροί είναι πολύ επιφυλακτικοί καθώς συν τοις άλλοις δεν είχε εμβολιαστεί κιόλας, επειδή είχε σάκχαρο και αυτό ενδεχομένως να του δημιουργούσε επιπλοκές.

Να σημειωθεί τέλος ότι εκτός από τον ίδιο και τη σύζυγό του, με κορονοϊό έχουν προσβληθεί κι άλλα μέλη του στενού περιβάλλοντός του, όπως για παράδειγμα τουλάχιστον ένα από τα μέλη των ανδρών της φύλαξής του.