Για τον εφιάλτη που έζησε και ζει ακόμα η κόρη της, η οποία κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από τον καθηγητή της στο φροντιστήριο, όταν ήταν σε ηλικία μόλις 11 ετών, μίλησε η μητέρα της ανήλικης κοπέλας.

 «Την ρώτησα για ποιον λόγο έχει τόσο στρες και τόσο άγχος; Και μου είπε: “Αν σου  πω ότι με έχουνε κακοποιήσει; Τι θα έλεγες;”. Και εγώ εκεί τρελάθηκα, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν ήθελα καν να το πιστέψω. Ήμασταν συνέχεια μαζί, δεν έμπαινε κανείς στο σπίτι και μετά που είπε ότι έγινε στο φροντιστήριο» λέει μιλώντας στο Star η μητέρα της μαθήτριας.

«Ξεκίνησε να κλαίει κλαίγαμε και οι δύο. Αγκαλιαστήκαμε. Της λέω αγάπη μου γιατί δεν ήρθες να μου μιλήσεις, η μαμά θα σε βοηθούσε» συνεχίζει, λέγοντας ότι η κόρη της απάντησε ότι ντρεπόταν.

Το κορίτσι, όπως αποκάλυψε η μητέρα του, αποφάσισε να μιλήσει ώστε να μην κινδυνεύσουν άλλα παιδιά. «Μαμά εγώ είμαι χαμένη από αυτή την υπόθεση. Κανένας δεν μπορεί να μου απαλύνει εμένα τον πόνο και να μου τον πάρει. Αυτά που έχω βιώσει. Το μόνο που θα ήθελα να βοηθήσω κάποια άλλα παιδιά μιας αυτός ο άνθρωπος είναι στον εκπαιδευτικό κλάδο. Αν μπορούσα έστω και ένα παιδί να σώσω θα ήμουν ευχαριστημένη», είπε το θύμα στη μαμά του, σύμφωνα με όσα είπε στο Star.

Ο καθηγητής που καταγγέλλεται για ασέλγεια θα απολογηθεί στον ανακριτή τις επόμενες ημέρες, καθώς εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών.

«Ζητούσε ως αντάλλαγμα φιλιά για να της δώσει καραμέλες»

 Στη μήνυση που κατατέθηκε περιγράφονται με λεπτομέρειες οι πράξεις του καθηγητή, ο οποίος φέρεται να έκανε κομπλιμέντα στο κορίτσι και μασάζ εν ώρα μαθήματος.

Σύμφωνα με τη μήνυση, όπως μετέδωσε το Mega, ο καθηγητής αποκαλούσε την ανήλικη «αδυναμία» του και ζητούσε ως ανταλλάγματα φιλιά και αγκαλιές για να της δώσει καραμέλες και τσάι.

«Επιχείρησε να με πιάσει από τους βραχίονες αλλά αρνήθηκα αντιδρώντας. Όταν κατάλαβε την αντίδρασή μου με ώθησε προς τον τοίχο πισώπλατα και πιέζοντας το λαιμό μου, μου είπε ότι αυτό που γινόταν μεταξύ μας ήταν καλό και σωστό και ότι μόνον αν συνεχιζόταν θα μου έβαζε καλούς βαθμούς» λέει μεταξύ άλλων η 11χρονη στην καταγγελία της.

Το κορίτσι αποκάλυψε όσα συνέβησαν τον περασμένο Απρίλιο, τέσσερα χρόνια μετά το συμβάν, ενώ ο πατέρας της μιλώντας για το πώς έφτασε να τους μιλήσει, είπε, μεταξύ άλλων, ότι είχε αλλάξει πολύ η συμπεριφορά της.

Η εισαγγελία έχει ασκήσει ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών στον καθηγητή, ο οποίος ήταν διευθυντής στο φροντιστήριο της Δυτικής Αττικής. Μετά την καταγγελία οι ιδιοκτήτες τον απέλυσαν.