Τι έδειξε το βίντεο με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Τι λένε αστυνομικοί που το είδαν


ΕΛΛΑΔΑ
9:56
23/03/2015
Τι έδειξε το βίντεο με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη
1
loading

Ένα ιδιότυπο παιχνίδι έντονης πάλης φαίνεται ότι δείχνει το βίντεο διάρκειας 1 λεπτού και 47 δευτερολέπτων που παρέδωσε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, στο βίντεο απεικονίζονται ο Βαγέλης Γιακουμάκης και τέσσερις ακόμη σπουδαστές σε ένα ιδιότυπο παιχνίδι μακριάς γαϊδούρας πάνω σε κρεβάτι δωματίου της εστίας.

Όπως γράφει η εφημερίδα δεν φαίνεται να προκύπτουν σαφείς ενδείξεις τραμπουκισμού ή επίθεσης σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ωστόσο αναμένεται οι πρωταγωνιστές να κληθούν για τις απαραίτητες εξηγήσεις.

«Από τις αναφορές των μαρτύρων προκύπτουν ιδιότυπα καψώνια στρατιωτικού τύπου, στα όρια του εκφοβισμού με θύμα τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Αν κάποιος έβλεπε τις καταθέσεις και περιοριζόταν στις αναγνώσεις τότε μπορεί να έκανε λόγο για ακραίο εκφοβισμό. Υπάρχει όμως ένα... αλλά. Σχεδόν όλες καταλήγουν πως ο Βαγγέλης συμμετείχε σε αυτά και σε ελάχιτα δυσανασχετούσε και ζητούσε τη διακοπή τους» δηλώνουν αξιωματικοί της αστυνομίας.

Στο βίντεο εμφανίζονται πεντε νέοι σε κατάσταση έντονης πάλης. Γνωρίζουν ότι καταγράφονται και γελούν όλοι.

«Βλέπουμε πέντε παιδιά να παλεύουν μέσα σε δωμάτιο της εστίας. Κάποια στιγμή πέφτει ο ένας πάνω στον άλλον σαν μακριά γαίδούρα, πάνω σε ένα κρεβάτι. Ανάμεσά τους είναι και ο Βαγγέλης. Στην εξέλιξη κάποιος κάθεται πάνω στον Βαγγέλη που είναι ξαπλωμένος. Έπειτα κάποιοι τον τραβούν από τα πόδια και τη φόρμα και τον ρίχνουν κάτω. Όταν σηκώνεται γελάνε μαζί». λέει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΜΕΔΟΥΣΑ

    Ισως προσπαθουσε και ελπιζε οτι θα τους παρει με το μερος του..

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει