«Μη στοχοποιείτε αθώους φοιτητές»

Οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη στέλνουν το δικό τους μήνυμα


ΕΛΛΑΔΑ
8:34
22/03/2015
«Μη στοχοποιείτε αθώους φοιτητές»
1
loading

Μήνυμα κατά της βίας στέλνουν οι γονείς του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη λίγα 24ωρα μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων με την εισβολή εκατοντάδων διαμαρτυρόμενων.

Οι ίδιοι ζητούν μόνο δικαιοσύνη για τον θάνατο του παιδιού τους και αυτή δεν θα τη βρουν μέσα από εκδηλώσεις βίας και εκφοβισμού του συνόλου των σπουδαστών της Γαλακτοκομικής Σχολής.

«Δεν υιοθετούμε τέτοιες πράξεις. Ούτε κατευθύνουμε τον κόσμο σε τέτοιες βιαιοπραγίες ούτε και θέλουμε να στοχοποιηθούν οι άνθρωποι που δεν φταίνε», δηλώνει στην εφημερίδα «Έθνος» ο θείος του Βαγγέλη Γιώργος Βιδιαδάκης, μεταφέροντας τις θέσεις των γονιών του άτυχου σπουδαστή, οι οποίοι έχουν καταρρεύσει ψυχολογικά.

«Ζητάμε μόνο δικαιοσύνη! Δεν μπορούμε να στοχοποιούμε και να κατηγορούμε τους 100 σπουδαστές της Σχολής. Είμαστε κατά της βίας. Αυτό δεν θα άρεσε ούτε στον Βαγγέλη. Εμείς αν θέλαμε κάτι τέτοιο, δεν θα αποτρέπαμε ανθρώπους εδώ από την Κρήτη να ανέβουν στα Γιάννενα. Για όνομα της Παναγίας. Οργή δεν έχουμε μόνο εμείς σαν οικογένεια. Οργή νιώθει όλη η Ελλάδα. Όμως οι ευθύνες θα πρέπει να αποδοθούν εκεί που πρέπει και όχι να ενοχοποιούμε αθώους», τονίζει.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar giannis

    Και οι 100 ήξεραν και δεν μίλαγαν. Αρα φταίνε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει