Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, που θα καθίσει στο εδώλιο κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, μίλησε η Ρένια Λουιζίδου, λέγοντας ότι «ήταν νευρικός, πιεστικός και αυταρχικός»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος», -απόσπασμα από τη συνέντευξή της προβλήθηκε στο Happy Day- η ηθοποιός λέει ότι «ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν θυελλώδης, δύσκολος και αντιφατικός». Σε ερώτηση για το αν πριν από τις καταγγελίες, θα είχε να του «προσάψει» και κάποιο θετικό χαρακτηριστικό, η Ρένια Λουιζίδου λέει: «δε θέλω να είμαι άδικη, είναι υπερταλαντούχος, είναι πολύ συναισθηματικός στην καλή του στιγμή αλλά δεν μπαίνει ίσον στην εξίσωση. Ένας άνθρωπος που είναι σε θέση να κάνει κάτι πολύ σκληρό δε σημαίνει ότι κάποιες άλλες ώρες δε λειτουργεί συναισθηματικά».

«Με έχει στεναχωρήσει αυτή η ιστορία γιατί τον ξέρω από μικρό παιδί. Τον ξέρω από την εποχή των Απαράδεκτων. Ήξερα ότι είναι δύσκολος άνθρωπος στη διαχείρισή του την καθημερινή με εκρήξεις, νευρικός, πιεστικός, αυταρχικός αλλά στο σεξουαλικό κομμάτι, αυτά είναι πράγματα που γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες, δε γίνονται πίσω από ανοιχτές» τόνισε η Ρένια Λουιζίδου.