Βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Tlive κρεβάτι στην εντατική για να μεταφερθεί ο 20χρονος ντελιβεράς που τραυματίστηκε σε τροχαίο στον Βόλο και νοσηλευόταν μέχρι τώρα στο Αχιλλοπούλειο διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ.

Για την κατάσταση του νεαρού διανομέα μίλησε στην εκπομπή η μητέρα του: «Έχει τραύματα στο κεφάλι, στο θώρακα, στα πλευρά, γενικώς είναι χτυπημένος μπροστά. Έχει όμως αιμάτωμα στο κεφάλι, τους ανησυχεί, έχει οίδημα στο κεφάλι που τους ανησυχεί. Τον έχουν σε καταστολή τώρα, είναι διασωληνωμένος».

Στη συνέχεια η γυναίκα ανέφερε ότι νοσηλευόταν εκτός εντατικής και περίμεναν να αδειάσει κάποιο κρεβάτι.

Πώς έγινε το ατύχημα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, το τροχαίο σημειώθηκε όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος παραβίασε πινακίδα STOP και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το μηχανάκι που οδηγούσε ο 20χρονος ντελιβεράς στο κέντρο του Βόλου.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου, ενώ και τα δυο οχήματα υπέστησαν υλικές ζημιές. Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου σε κωματώδη κατάσταση.

Και στους δύο οδηγούς διενεργήθηκε έλεγχος μέθης με την μέθοδο της αιμοληψίας, ενώ προανάκριση πραγματοποιεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.